A Sao Paulo új szerzõdést kínál Mourának

A Sao Paulo meg szeretné hosszabítani Lucas Moura szerzõdését, s ezzel megakadályozni a United további érdeklõdését.


A United már tett egy ajánlatot a magasra értékelt szélsõért, amit a Sao Paulo nem fogadott el. Moura jelenleg a brazil válogatottal az Olimpián tartózkodik, és már elárulta, hogy jövõjét illetõen csak az ötkarikás játékok után fog döntést hozni.
 
A Sao Paulo igazgatója, Adalberto Baptista elismerte, hogy a klub meg szeretné hosszabítani a 19 éves játékos szerzõdését, ezzel pedig megelõzni a United további érdeklõdését a brazil középpályás iránt.
 
"Lehetséges, hogy meghosszabítjuk a szerzõdését" - kezdte Baptista az UOL-nak. "Jelenleg egy négyéves szerzõdése van a klubbal. Reméljük, hogy újratárgyalja és meghosszabítja a szerzõdését, talán 18 hónappal is."
 
Baptista nem foglalkozik a Moura pletykákkal, hogy a játékos szülei megbeszéléseket folytatnak Angliában a Uniteddel, és ragaszkodik ahhoz, csupán azért utaztak Londonba, hogy a fiukat láthassák az Olimpián.
 
"A családja Angliába utazott, de ahogy õk is elmondták, csakis a fiuk Olimpián való szereplése miatt" - tette hozzá. 
 
 
"Õk ugyanúgy csak követni akarják gyermeküket erre a tornára, mint minden más szülõ. Nem folynak tárgyalások, nem történik semmi."
 
Moura kevés lehetõséget kapott eddig az Olimpián a brazil válogatottban, és Baptista úgy véli, hogy a játékosnak annyit kellene játszania, mint a bajnokságban is.
 
"Lucas most az Olimpiára fókuszál és az a mi érdekünk is, hogy megmutassa milyen kiváló labdarúgó, bár kevesebb lehetõséget kap a nemzeti csapatban, de ez csak az én véleményem." 
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!