A Sao Paulo megvárja Mourát

A Sao Paulo elismerte a Manchester United érdeklõdését Lucas Moura iránt és a játékos klubja erre egy új szerzõdéshosszabítással válaszolt, de a fiatal tehetség jövõje csak az Olimpia után fog eldõlni.


A hírek szerint Lucas Mourát le szeretné igazolni a United, mindezt az elmúlt hetekben Sir Alex Ferguson is megerõsítette azzal a kijelentésével, hogy valóban érdeklõdnek a tinédzser iránt.
 
A Vörös Ördögök állítólag ajánlatot is tettek a múlt hónap végén, de aztán a játékos ügynöke kijelentette, hogy a United nem hajlandó kifizetni a fiatal brazilért kért 30 millió eurót.
 
A 19 éves játékos képviselõje azt állítja, hogy õ utasításokat kapott, hogy továbbra is nyitottak legyenek a United felé, de a Sao Paulo nem akarja elveszíteni Mourát.
 
A brazil klub alelnöke, Joao Paulo de Jesus Lopes egy hosszú távú szerzõdésen dolgozik, s azt tervezi, miután Moura visszatér az Olimpiáról új feltételek mellett hosszabítani fog.
 
"Amikor az elsõ tárgyalás lezajlott a Manchester Uniteddel, azután megváltozott egy kicsit a helyzet és a Sao Paulo elkezdett a játékos szerzõdésének megújításán dolgozni" - kezdte Lopes a Globo Esportenak.
 
 
"De ez csak akkor történhet meg, ha a játékos visszatér az Olimpiáról, ez a jelenléte nélkül nem fog megtörténni. Mi egyedül nem fogjuk megváltoztatni a dolgokat."
 
Eközben augusztus 1-jétõl Moura a játékjogok 20%-a, helyett 30%-ot fog birtokolni, ezzel a havi fizetése is nõni fog.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!