Oviedot a United motiválja

Bryan Oviedo elmondta, hogy készen állna megfontolni a lehetõségeit, miután a hírek szerint a United is le szeretné igazolni õt és ez számára extra motivációt jelent.


Az FC Koppenhága hátvédje, Oviedo számos Premier League csapat érdeklõdését felkeltette, hírek szerint a Vörös Ördögök és az Everton is nagy csodálója a 23 éves játékosnak. 
 
Úgy tûnik, hogy a Unitednek szüksége van egy új bal bekkre, hogy Patrice Evrának legyen egy versenytársa ezen a poszton, miután Fabiot a következõ szezonra kölcsön adták a Queens Park Rangers csapatának. Eközben az Everton is érdeklõdik Oviedo iránt, mint Leighton Baines esetleges helyettese, aki állítólag szintén rajta van a United radarján.
 
Oviedo elmondta, hogy boldog a jelenlegi csapatában, de megfontolná a lehetõséget, ha egy nagyobb klub ajánlatot tenne érte.
 
"Nagyon büszke voltam, amikor megláttam a nevemet, amint az angol újságok a Manchester Uniteddel hoztak szóba, és ez engem nagyon motivál és eltökélt szándékom, hogy még többet fejlõdjek" - mondta Oviedo a bold.dk-nak.
 
"Nagyon fontos a karrierem szempontjától, hogy a nagy csapatok tudják ki vagyok. Jelenleg jól érzem magam Koppenhágában, ahol az otthonom is van, de komolyan megfontolnám, ha egy ilyen komoly ajánlatot kapnék."
 
 
"Azt kell mérlegelnem, hogy mi a legjobb a családomnak és nekem."
 
A hírek szerint a francia Lille csapata is érdeklõdik Oviedo iránt, akinek árát 2,5 millió euróra (2 millió font) becsülik.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!