Lucas nem tart az Interbe

A Sao Paulo alelnöke, Joao Paulo de Jesus Lopes tagadta azon spekulációkat, miszerint megegyezésre jutottak volna az Interrel Lucas Moura átigazolásával kapcsolatban.


Az olasz sajtó csütörtökön kijelentette, hogy megtörtént a megegyezés a két klub között, mindössze Lucas személyes feltételein kell megállapodni az olasz óriással.
 
Azonban a brazilok elutasították ezeket a híreszteléseket, Paulo de Jesus Lopes elmondta, hogy õk csakis a Manchester Uniteddel folytattak hivatalos tárgyalásokat.
 
"Nem volt tudomásom ezekrõl az információkról" - mondta a Lancenet-nek. "Pedig tegnap (szerda) és ma (csütörtök) is találkoztam Juvenal Juvenicioval (Sao Paulo elnöke)."
 
 
A 19 éves Lucas az egyik legígéretesebb tehetség jelenleg a világon, aki most a brazil válogatottal az Olimpián szerepel. 
 
A játékos korábban már elmondta, hogy az Olimpia után fogja meghozni a döntését, és Sir Alex Ferguson is megerõsítette, hogy a Unitednek szándékában áll megszerezni a nyári átigazolási idõszak utolsó hónapjában a fiatal brazilt.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!