A City nem érdeklõdik Lucas iránt

A Sao Paulo sport igazgatója, Adalberto Baptista tagadja azon spekulációkat, amelyek azt közölték, hogy a Manchester City is beszállt a Lucas Moura leigazolásáért folyatott küzdelembe a Uniteddel szemben.


Baptista megerõsítette, hogy a brazil klub nemrégiben elutasította a United 32 millió eurós (30 millió font) ajánlatát, amelyet a támadó középpályásért kínált az angol óriás. A játékos jelenleg az Olimpián szerepel a brazil válogatottal.
 
De a Sao Paulo vezetõje lehûtötte a kedélyeket a Premier League friss bajnoka, a City fiatal játékosuk állítólagos érdeklõdése iránt, hiszen a 19 éves futballista a United átigazolási listáján is rajta van.
 
Baptista a következõket nyilatkozta a Calciomercato.it-nek: "Érdeklõdne a Manchester City? Errõl mi semmit sem tudunk, hiszen nem tartunk velük semmilyen kapcsolatot."
 
Baptista tagadja azokat a híreszteléseket is, hogy az Inter egy 25 millió eurós ajánlatot tett volna a játékosukért, ugyanakkor hozzátette, hogy ez az ajánlat nem is lenne elég ahhoz, hogy elengedjék a fiatal brazilt a csapattól, mert ragaszkodnak a 70 millió eurós árhoz.
 
"Az Inter 25 millió eurós ajánlata Lucasért? Még nem érkezett hivatalos ajánlat az olasz csapattól, továbbá ez az összeg nem is lenne elegendõ, hiszen már egy 32 millió eurós ajánlatot visszautasított a klub" - mondta a sportigazgató.
 
A Sao Paulonál azt tervezik, hogy egy új, jobb szerzõdést kínálnak Mourának, amivel remélhetõleg a kubnál tudják tartani a játékost és Baptista ragaszkodik ahhoz, hogy a fiatal brazil maradni akar.
 
A Bandnek hozzátette: "Az átigazolási idõszakban rengeteg spekuláció lát napvilágot. Sajnos augusztus 31-ig ezzel kell foglalkoznunk."


 
"Tisztában vagyunk azzal, hogy számos európai klub meg szeretné szerezni Lucast, de mi most két ügyön is dolgozunk. Az elsõ az, hogy a Sao Paulo életében nem hiszem, hogy ez az a pillanat, amikor elengedhetnénk Lucast. Szükségünk van rá, hogy megnyerjük a bajnokságot, mert a rajongóink címeket akarnak."
 
"Másodszor, Lucas szerint sem most jött el annak az ideje, hogy elhagyja Braziliát."
 
Arra a kérdésre, hogy a klub meghatározta a fiatal játékos árát, ezt válaszolta: "Készek vagyunk tárgyalni errõl, ha a játékos távozni akar. Aztán akár egy alacsonyabb értékû kivásárlási ár is létrejöhet."
 
"Ha egy klub érdeklõdik (Lucas iránt), akkor tudomására jutattjuk, hogy a kivásárlási díj: 70 millió euró."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!