Moura nem megy orvosira

A Brazil Labdarúgó Szüvetség nemet mondott arra, hogy Lucas Moura esetleg orvosi vizsgálaton vegyen részt, amíg az olimpiai játékok zajlanak, eközben a Sao Paulo keményen harcol, hogy megtartsa játékosát.


A sokra tartott 19 éves szélsõért több európai klub is érdeklõdik, ám a hírek szerint a Manchester United áll az érte futott verseny élén. Azonban a brazil szövetség (CBF) szerint nem jött ilyen kérés a Vörös Ördögöktõl.

"Nem kaptunk felkérést angol klubtól ez ügyben" - mondta a CBF képviselõje a Globo Esporte-nak.

"De ha kapnánk ilyen felkérést, akkor sem engednénk, hogy a játékos elhagyja a brazil csapatot és orvosin vegyen részt."

Eközben Moura ögynöke, Wagner Ribeiro hangsúlyozta, hogy még nagyon korai lenne arról beszélni, hova is igazol a játékos.

"Nem beszéltem tényekrõl. A Lucas eladásáról szóló hírek nem igazak."

 


A Sao Paulonál azt állítják, nincs jeneleg zajló tárgyalás egy esetleges átigazolásról, mert szeretnék megtartani a játékosukat, de azt elismerték, hogy hiba lenne kizárni egy esetleges távozás lehetõségét.

"Lucas minden bizonnyal visszatér Sao Pauloba" - mondta Joao Paulo Lopes de Jesus, a klub alelnöke a Lancenet-nek.

"Nem folynak tárgyalások. Mint mondtuk korábban, nagyon nehéz lenne neki elhagyni a klubot ebben az átigazolási idõszakban."

"Nem érdekünk, hogy eladjuk õt, de a Sao Paulonál sem buták dolgoznak. Tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem tudsz nemet mondani. De ilyen ajánlat nem jött még."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!