Transfer Center - 2012. augusztus 6-12

A Juventus kiszállt a Robin van Persie-ért folyó küzdelembõl.


2012. Augusztus 13.

 

Szabad az út Sir Alex Ferguson elõtt. A Juventus kiszállt az Arsenal csillagának, Robin van Persie-nek aláírásáért folytatott küzdelembõl. Az olasz klub új célpontja az Atletico Bilbao játékosa, Fernando Llorente. Az Arsenal csapatkapitányáért a Manchester City is bejelentkezett, de mivel Persie egyértelmüen kijelentette, hogy nem áll szándékában Manchester kékfeléhez igazolni, így a Juventus és a United maradt versenyben. Az Ágyúsok edzõje, Arsene Wenger ugyan semmi áron nem szeretné átengedni a Unitednek játékosát, viszont a londoni csapat vezetése hajlik megkötni a szerzõdést Sir Alex Fergusonnal, annál is inkább mivel, Robin szerzõdése a szezon végén lejár és kijelentette, hogy nem kívánja azt meghosszabítani jelenlegi csapatával.

 

 

2012. augusztus 12.

 

Meg nem erõsített forrásokra hivatkozva, az Arsenal megbízhatónak tartott angol szurkolói Twitter-oldala úgy tudja, hogy már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie a 2011/12-es Premier League gólkirályának, a holland Robin van Persie-nek, hogy a Manchester United futballistája legyen.

 

Lapértesülések szerint a Malaga középpályása, Eliseu iránt érdeklõdik a Manchester United. A The Daily Mail szerint a United már régóta figyelemmel követi a 28 éves játékos teljesítményét.

 

 

2012. augusztus 11.

 

A Manchester United menedzsere ma nem vett részt a hannoveri találkozón. A sportwitness.hu értesülései szerint a skót tréner csalódott, hogy a szezonkezdés elõtt még nem sikerült újabb igazolással erõssítenie csapatát és nagy valószínûséggel távolléténak oka, Robin van Persie. Egyelõre a Vörös Ördögök szurkolói is reménykednek, hogy hamarosan kiderül, Sir Alex titokzatos "üzleti útjának" célja nem más mint az Arsenal sztárjátékosának megszerzése.

 

A torinói Tuttosport állítása szerint az Athletic Bilbao 22 millió euró körüli összeget szeretne kapni Fernando Llorente játékjogáért. A hírek szerint a Juventus már egy 16 millió eurós ajánlatot tett a játékosért. A média szerint a United is érdeklõdik a spanyol csatár iránt, akinek már csak egy év van a szerzõdésébõl, amelyet nem hosszabbított meg.

 

 

2012. augusztus 10.

 

Az O Jogo úgy értesült, hogy a Manchester United és a Real Madrid is Axel Witsel játékjogárért küzdenek.

A The Daily Mail értesülési szerint a Manchester United legújabb kiszemeltje Scott Sinclair. A Swansea szélsõjét több top klub figyelmét felkeltette, mint például a Manchester City, Tottenham és a Liverpool. 

 

 

2012. augusztus 8.

 

Lapértesülések szerint a Manchester United figyeli a Malaga középpályását, Iscot. A The Sunday arról számolt be, hogy az ifjú spanyol játékost a United környékezte meg. A 20 éves szélsõ nagyon fontos a Malaganak, de a klub pénzügyi gondjai miatt kénytelenek meghallgatni a futballistáért érkezett ajánlatokat.

 

 

2012. augusztus 7.

 

A PSG sportigazgatója, Leonardo megerõsítette, hogy tárgyalásokat folytatnak Lucas Moura leigazolása érdekében, de tagadta, hogy az üzlet létrejött volna. Eközben az Inter elnöke, Maximo Moratti a következõket nyilatkozta a Moura-ügyrõl a Le Parisien-nek: "Lucas túl drága. Az esetében túl magas pénzekrõl beszélünk."

A Sky Sports-nak adott interjújában a Manchester City menedzsere, Roberto Mancini elmondta, hogy nem tartja valószínûnek, hogy az Arsenal támadója, Robin van Persie hozzájuk igazolna. A hírek szerint most a Manchester United a legnagyobb esélyes a játékos megszerzésére a szintén érdeklõdõ, Juventus együttesével szemben.

 

 

2012. augusztus 6.

 

Lapértesülések szerint a Chelsea bal bekkjét, Ashley Cole-t a Manchester United mellett a PSG csapata is le szeretné igazolni. A játékos szerzõdésébõl még egy év hátra van. A The Mirror úgy értesült, hogy a Chelsea meg akarja hosszabítani még ezen a nyáron az angol játékos szerzõdését. Azonban a United és a PSG készen állnak arra, hogy hamarosan ajánlatot tegyenek Ashley Cole-ért.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!