Moura honfitársaihoz csatlakozna

Lucas Moura megerõsítette, valószínûleg a Paris St Germain csapatához fog igazolni.


Ezzel a bejelentésével szertefoszlatta a Manchester United reményeit a brazil tinédzser. A United menedzsere, Sir Alex Ferguson a múlt hónapban bevallotta, hogy élénken érdeklõdnek a középpályás iránt, továbbá kiderült, hogy a skót tréner a Vörös Ördögök vasárnapi, Valerenga elleni barátságos mérkõzésrõl a Lucas-szal folytatott tárgyalás miatt maradt távol. 
 
Az elmúlt hetek hírei szerint a United már megegyezett a Sao Pauloval, a 19 éves játékos átigazolási díjáról, de úgy tûnik a szóbeli megállapodást felrúgta a brazil csapat a PSG ajánlata miatt.
 
Moura ma elismerte, hogy  tárgyalt a PSG vezetõségével és õ várhatóan elhagyja a Sao Paulo-t januárban, hogy csatlakozzon a honfitársaihoz, Thiago Silvahoz és Leonardo-hoz, aki a francia klub sportigazgatója.
 
 
"Ez egy jó dolog" - mondta Moura a Globo Esporte-nak.
 
"Az év végéig mindenképpen a Sao Paulo-nál maradok. A dolgok jól alakulnak, mert így tudok segíteni még egy kicsit a jelenlegi klubomnak is. Mindig azt mondtam, hogy szeretnék címet nyerni, mielõtt elhagyom a csapatot, és talán sikerül is megnyernünk a Libertadores-kupát. Ezek után januárban már kész leszek elhagyni a Sao Paulo-t.
 
"Jelenleg a nemzeti szereplésem a legfontosabb és azt mondtam, hogy az olimpia után fogok dönteni az átigazolásommal kapcsolatban. Most döntöttem, és januárig biztosan nem hagyom el a klubot. Beszéltem Thiago Silva-val és Leonardo-val, akik sok jó dologról számoltak be a PSG terveivel kapcsolatban és azt mondták számolnak velem jövõre." 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!