Sir Alex kivár van Persie-vel kapcsolatban

Sir Alex Ferguson elmondta, hogy szándékában áll leigazolni a Robin van Persie-t, miután a Lucas Moura-ért folytatott harcban alulmaradtak.


A PSG nyilvánosságra hozta, hogy megszerezte a brazil Lucas Moura játékjogát a Sao Paulotól, amiért rekord összeget fizetett a brazil klubnak, mindezt olyan spekulációk követték, hogy a Vörös Ördögök még jobban ráálltak az Arsenal csapatkapitányának a megszerzésére. Bár az Ágyúsok szívesebben adnák el távol a Premier League-tõl, egy külföldi klubnak a játékost, de Sir Alex reméli, hogy sikerül megegyezésre jutniuk.
 
"Nem tudok Önnek több információval szolgálni" - mondta Ferguson, amikor van Persie-rõl kérdezték. "Tettünk egy ajánlatot, de az Arsenal más klubokkal is tárgyal. Nekünk csak várnunk kell, és remélhetõleg minket választ. Mi igyekszünk, de jelen pillanatban nincs elõrelépés az ügyben."
 
"El kell ismernem, hogy jelen pillanatban nincs jó érzésem. Nem kaptunk semmilyen jelzést az Arsenaltól. Nem könnyû megmondani, hogy jelenleg most mi játszódik ott le. Nem tudom, hogy gondolják azt, hogy szóra sem méltatnak bennünket."
 
Ehhez kapcsolódóan Lucas eladása is további bizonyítékot nyújt arra, hogy az átigazolási piacra berobbanó PSG hihetetlen pénzekért igazolva akar a köztudatba kerülni.
 
 
"Egészen elképesztõnek találom azt, hogy egy klub hogyan fizethet ki 45 millió eurót egy 19 éves fiúért" - mondta Sir Alex. "Ez egy jel mindenkinek, - hogy elmondhassák, hogy itt vagyunk - hogy a Milantól igazolt Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic miatt komolyan vegyék õket."
 
"Az elmúlt hónapban nagyjából 150 millió fontot költöttek. Mint tudjuk, az egyetlen visszatartó erõ az UEFA lehet. Az európai labdarúgás szabályainak megfelelõen, ha valaki megnyeri hazája bajnokságát vagy, ha második lesz, az nem jár azonnali Bajnokok Ligája indulással - csakis akkor, ha meghívást kap. Ez az, amire remélhetõleg az UEFA is nagyobb figyelmet szentel a jövõben. Ha valaki egy 19 éves játékosért 45 millió eurót kifizet, akkor az megõrült."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!