Keret a Hannover ellen

19 fõs, erõs kerettel, köztük a Nagy-Britanniával pár hete még az Olimpián szereplõ Ryan Giggsszel és Tom Cleverleyvel kiegészülve repült el a Manchester United a Hannover 96 elleni, szombati, egyben utolsó felkészülési mérkõzésére.


Holnap lesz a Manchester United 2012-es, DHL felkészülési túrájának utolsó állomása, amely keretében Németország elõtt Dél-Afrikában, Kínában, Norvégiában és Svédországban is pályára léptek.

 

A Hannover 96 gárdája az elõzõ szezonban a hetedik helyen végzett a Bundesligában, így egy újabb remek állomást jelenthetnek a 2012/2013-as szezon kezdetére való felkészülésben, ugyanis majdnem egy héttel késõbb a Vörös Ördögöknek már a Goodison Parkban van jelenésük az Everton vendégeként a Premier League nyitófordulójában.

 

 

Giggs és Cleverley, akik a 2012-es londoni Olimpia friss élményeivel csatlakoznak a kerethez, elõször léphetnek pályára a Unitedben a felkészülési idõszakban majd az AWD Arenaban, míg a fiatal Michael Keane és Robbie Brady újabb tapasztalatot gyüjthetnek majd.

 

A United kerete: De Gea, Lindegaard; Evra, Ferdinand, M Keane, Vidic; Anderson, Bebe, Robbie Brady, Michael Carrick, Tom Cleverley, Ryan Giggs, Nani, Valencia, Young; Berbatov, Hernandez, Kagawa, Rooney.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!