Transfer Center - 2012. augusztus 13-19

Kaká szívesen játszana a Unitedben.


2012. augusztus 19.

 

 

Kaká-ért nagy az érdeklõdés, többek között a Galatasaray és az egykori klubja az AC Milan is szeretné kölcsönvenni a Real Madrid középpályását, de a 30 éves játékos kinyilvánította, hogy õ egyedül a Unitedhez csatlakozna. A metro.co.uk szerint, Sir Alex is szívesen erõsíteni egy újabb nagy névvel csapatát, de fejtörést okoz a skót trénernek, hogy megéri-e közel 250.000 fontos heti bért fizetnie a brazil csillagnak, aki az elmúlt években rengeteg sérüléssel küszködött. Bár, ha Ferguson átengedné Berbatovot a Sunderlandnek, talán utat csinálhatna Kaká-nak.

 

 

Holland lapok szerint a Manchester United nagyon közel van ahhoz, hogy leigazolja a Vitesse bal bekkjét, Alexander Büttnert. A 23 éves holland az Ajax akadémiáján nevelkedett, majd onnan került az arnhemi csapathoz. A De Telegraaf szerint már csak Büttner orvosi vizsgálata van hátra és hamarosan aláírhat új csapatához. A játékos leginkább a védelem bal szélén, valamint szélsõként szerepel.

 

A The Mirror arról számolt be, hogy Martin O'Neill csapata 5 millió fontos ajánlatot tett a United kegyvesztett csatára, Dimitart Berbatovért. 

 

A hírek szerint Kaká lehet a Manchester United következõ igazolása ezen a nyáron. Sir Alex Ferguson állítólag csak kölcsön szeretné venni a brazil játékost, aki iránt jelenleg az Inter csapata is érdeklõdik. A jelentések szerint Real Madrid 50 millió eurót kér Kaká játékjogáért.

 

Lapértesülések szerint a Manchester United támadóját, Javier Hernandezt nézte ki magának a Chelsea együttese. A játékosért Roman Abramovics 14 millió eurót sem sajnálna kiadni.

 

 

2012. augusztus 18. 

 

A Manchester United portugál szélsõjét kinézte magának Luciano Spalletti, a Zenit menedzsere. Az olasz szakember pénteken megerõsítette a híreket, miszerint bejelentkezett Naniért, aki várhatóan nehezebben kerülhet be a kezdõbe azok után, hogy a Vörös Ördögökhöz érkezett Robin van Persie és Shinji Kagawa is.

 

 

2012. augusztus 14.

 

A The Daily Mirror úgy értesült, hogy a United legújabb kiszemeltje, Neil Taylor lehet Patrice Evra hosszútávú helyetteseként. A Swansea bal bekkje tagja volt Nagy-Brittania válogatottjának az Olimpián.

 

 

2012. augusztus 13.

 

A Click-Manchester értesülései szerint a Manchester United egy 30 millió eurós ajánlatot készül tenni Robert Lewandowski-ért, akivel egy 5 évre szóló szerzõdést is hajlandóak lennének kötni. A Borussia Dortmund csapata azonban nem akarja elveszíteni a lengyel csatárt, miután Shinji Kagawát is eladták az angol csapatnak.

 

Szabad az út Sir Alex Ferguson elõtt. A Juventus kiszállt az Arsenal csillagának, Robin van Persie-nek aláírásáért folytatott küzdelembõl. Az olasz klub új célpontja az Athletic Bilbao játékosa, Fernando Llorente. Az Arsenal csapatkapitányáért a Manchester City is bejelentkezett, de mivel Persie egyértelmüen kijelentette, hogy nem áll szándékában Manchester kék feléhez igazolni, így a Juventus és a United maradt versenyben. Az Ágyúsok edzõje, Arsene Wenger ugyan semmi áron nem szeretné átengedni a Unitednek játékosát, viszont a londoni csapat vezetése hajlik megkötni a szerzõdést Sir Alex Fergusonnal, annál is inkább, mivel Robin szerzõdése a szezon végén lejár és kijelentette, hogy nem kívánja azt meghosszabítani jelenlegi csapatával.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!