Vörös Ördögök a válogatottban

A Manchester United jól reprezentált lesz a hétközi válogatott mérkõzéseken, miután csak Roy Hodgson keretébe három Vörös Ördög is bekerült a Svájcban vívandó olaszok elleni meccsre.


Hodgson csapata így revansot vehet a 2012-es Európa-bajnokságon tizenegyesekkel elszenvedett vereségért Olaszországon, ahol a már akkor is részt vevõ Ashley Young mellé Bernben csatlakozhat a középpályán Michael Carrick és az Olimpiát megjárt Tom Cleverley is.

 

 

Nani is szerepel a portugál szövetségi-kapitány terveiben a Faroban megrendezendõ Panama elleni barátságos mérkõzésre, míg Anders Lindegaard védheti a dánok kapuját Szlovákia ellen. Patrice Evra neve mellé újabb válogatottság kerülhet, amikor Le Havreban Uruguay vendégszerepel majd a franciák ellen.

 

Miután Brazíliával ezüstérmet ért el az Olimpián, Rafael ezúttal bekerült a felnõtt keretbe is a solnai Svédország elleni mérkõzésre.

 

A Manchester United másik három sztárjának kicsit messzebb kell utaznia, ugyanis Javier Hernandez egy igen izgalmasnak ígérkezõ találkozón az USA válogatottját fogadja Mexikóval Mexico Cityben, Shinji Kagawa japán színekben Venezuela ellen játszik Sapporoban, Antonio Valencia pedig Chilével csap össze az Egyesült Államokban magyar idõ szerint csütörtök reggel.

 

Robbie Brady meghívót kapott az ír U21-es válogatottba, ugyanis nagyon fontos selejtezõ elõtt állnak Törökországgal szemben, pedig eséllyel pályázott arra is, hogy bekerüljön Giovanni Trapattoni felnõtt keretébe is.

 

Joshua King szintén U21-es bevetésre készül Norvégiával, de Marnick Vermijl kikerült a belga korosztályos keretbõl, amely Skócia ellen készül.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!