A kapitány a csapatszellemet dicséri

Nemanja Vidic a tegnap esti, gyõztes Tottenham meccs után az egész védelmet dicsérõ szavakkal illette, többek közt amiért képesek voltak átvészelni a Spurs kezdeti nyomását.


A vezetést jelentõ elsõ találatot a szerb védõ szerezte meg az Old Traffordon, Nani kései gólja pedig már csak a megnyugvást jelentette a három bajnoki pontot illetõen.

 

Vidic ahelyett, hogy saját érdemeit helyezte volna elõtérbe, egyrészt védõtársát, Rio Ferdinandot méltatta, de az egész védelem teljesítményérõl elismerõsen nyilatkozott.

 

"Fontos a csapat számára, hogy meg tudja õrizni kapuját a góltól" - kezdte Vida az MUTV-nek. "Rengeteg gólt kaptunk a szezon elején, ami korábban nem volt jellemzõ."

 

"A Spurs egy jó csapat. Az elsõ 20 percben nyomást tudtak ránk gyakorolni, ami szintén ezt bizonyítja. Nagyon sok teret hagytunk nekik, és nem álltunk melléjük kellõen szorosan. 20 perc elteltével aztán úgy érzem, sikerült rendezni a sorainkat, és ezt követõen már uraltuk a mérkõzést."

 

 

"Rio egy rendkívül fontos eleme a csapatunknak. Mindenki tisztában van a rutinjával és a képességeivel. Azt hiszem, jól mûködtünk, mint csapat, különösen az egygólos elõny tudatában, a második félidõben. Együtt védekeztünk, ami nem csak, vagy két ember érdeme."

 

"Az egész csapat jól végezte a dolgát, aminek köszönhetõen gólt sem kaptunk. Jól csináltuk, megszereztünk a három pontot, és remélhetõleg most sorozatban több gyõzelmet is sikerül begyûjtenünk, ami létfontosságú ahhoz, hogy beérjük a Chelsea-t."

 

Vidic bombafejesével immár két gólra gyarapította idei termését, és mint mondja, minden erejével azon van, hogy minél gyakrabban örvendeztessen meg minket gólokkal is.

 

"Úgy gondolom, több gólt is szerezhetnék, dehát próbálkozom" - mondta mosolyogva a csapatkapitány. "Ez nem jöhet össze mindig, de most Nani jól ívelt középre, én pedig a megfelelõ helyen voltam. Nagyon fontos találat ez számomra. Azon vagyok, hogy többször is gólt érjek el, jót fog tenni az önbizalmamnak és remélhetõleg még több fog jönni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!