Sir Alex: Welbeck fantasztikus lesz

Sir Alex Ferguson kitart amellett, hogy Robin van Persie érkezése ellenére is segíteni - nem pedig hátráltatni - fogja Danny Welbeck fejlõdését.


Van Persie a legmagasabb szintrõl rengeteg tapasztalot és sikert hozott magával mind az Arsenaltól, mind pedig a holland válogatottól az Old Traffordra. És Sir Alex Ferguson úgy véli, hogy a 29 éves játékos mutathat néhány új dolgot Welbecknek, csakúgy, mint ahogy 20 évvel ezelõtt Eric Cantona is szárnyai alá vette a "Fergie fiókákat".
 
"A nagy játékosoktól mindig lehet tanulni" - mondta a Vörös Ördögök menedzsere. "Emlékszel milyen hatással volt Cantona az összes fiatal játékosra, amikor megérkezett? Fantasztikus tanáruk volt."
 
"Danny még fejlõdni fog, mialatt Robinnal, (Wayne) Rooney-val és Chicharitoval játszhat együtt. Azt hiszem, több variációs lehetõségem is van csatár poszton és ez nagyon felbátorít engem."
 
Welbeck már üdvözölte van Persie érkezését, miközben a manchesteri születésû fiú ebben a szezonban valószínûleg nem fog minden mérkõzésen pályára lépni, de biztos abban, hogy ilyen minõségi támadókkal való munka hosszú távon a hasznára fog válni.
 
 
Sir Alex hozzátette: "Láttam az interjút, és nagyon frissítõen hatott rám. Gólokat akar szerezni - Remélem, igaza lesz!"
 
"21 évesen még fiatalnak számít. Még mindig növekszik és fejlõdik, de hamarosan férfivá érik. Jelenleg nem fog minden héten játszani, de 23 vagy 24 éves korára egy fantasztikus játékos lesz belõle." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!