Büttner a következõ érkezõ?

Újabb holland játékossal bõvülhet a Manchester United csapata, hiszen a Vitesse Arnhem balszélsõ védõje, Alexander Büttner érkezhet.


A Southampton, a QPR és a Fulham is ajánlatott tett a 23 éves játékosért, azonban úgy tûnik, hogy Büttner az Old Traffordon köt ki.

A védelem bal szélén szereplõ játékos tagja volt az idei Európa-bajnokságra készülõ holland válogatott bõ keretének és most úgy tûnik, 5 millió euró ellenében (3,9 millió font) Angliába teszi át székhelyét.

Egy helyi tévécsatornának, az Omroep Gelderland-nak adott interjújában bevallotta, le akarja zárni az álomba illõ igazolását.

"Ez tényleg egy valóra vált álom. Minden olyan gyorsan le lett rendezve és persze nagyon boldog vagyok. Szerencsére hamarosan lezárul minden."

 


Büttner és csapata között nézeteltérések alakultak ki, mert a játékos már egy ideje szeretne távozni a Vitesse-tõl és az úgy már a holland szövetséghez is eljutott (KNVB), most azonban úgy tûnik, teljesül a 23 éves játékos álma és elhagyhatja a Gelredome-ot.

A Unitedet hosszú idõ óta Leighton Bainesszel hozták hírbe, mint Sir Alex Ferguson célpontja, ám jelenleg úgy tûnik, Büttner lehet az, aki Patrice Evra mellé érkezik, növelve a posztért folyó versenyt.

A klub egyelõre nem adott ki hivatalos közleményt az ügyrõl.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!