Sir Alex kiáll fiai mellett

Sir Alex Ferguson dicsérte játékosai általános teljesítményét, viszont elmondta, hogy még nem volt elég éles a csapat.


A Vörös Ördögökkel a Premier Leauge-ben még csak négy alkalommal fordult elõ, hogy nem szerezték meg a három pontot a nyitó mérkõzésen. Bár az Everton mindig kemény ellenfélnek bizonyul a Goodison Parkban, a skót tréner szerint fiainak gyakran sikerült szép helyzeteket kidolgozniuk, viszont a befejezéssel voltak  problémák.
 
"Nagyon izgalmas, mindkét fél részérõl kreatív játékot láthattunk" - mondta Sir Alex MUTV-nek. 
 
"Megfelelõ volt a labdabirtoklásunk, volt jó pár remek nyitásunk, de sajnos a befejezés elmaradt, viszont nincs kritikám a teljesítménnyel kapcsolatban."
 
A United kapusának, David De Geanak több dolga akadt mint az egykori Vörös Ördögnek, Tim Howardnak. A spanyolnak köszönhetõen tarthatták hosszú idõn keresztül, Sir Alex fiai a 0-0-ás állást.
 
 
"De Gea fejlõdését remekül tükrözi mai teljesítménye, volt pár nagy védése, a legszebb a második félidõben a szabadrúgásnál. Egyébként a csapattól is láthattunk szép jelenetek a mérkõzés alatt, idõnként nagyon jól játszottunk és remek kombinációkat sikerült kiviteleznünk."
 
A találkozó fordulópontja az volt, amikor a másik ex-United játékos  Darron Gibson szöglete után Marouane Fellaini, közelrõl a kapuba talált, amit már De Gea nem tudott hárítani és így a házigazdák megszerezték egyetlen gólukat, ami viszont elég volt a gyõzelemhez. 
 
"Fellaini remek volt" -ismerte el Sir Alex. 
 
"Õ egy nagy, magas, nyakigláb fiú, így nagyon eredményes tud lenni a beadásoknál, de  az is elmondható, hogy remekül koncentrált végig a mérkõzés alatt."
 
Shinji Kagawa lenyûgözõen debütált a középpályán és Sir Alex a második félidõben bevetette, nyári igazolásainak másik nagyágyúját is annak érdekében, hogy talán sikerül egy döntetlent vagy esetleg akár egy gyõzelmet kiharcolnia csapatának. De a mindössze három napja érkezett, volt Arsenal csillag, Robin van Persie sem tudott fordítani az eredményen. 
 
 
"Robin még nagyon új,  egyelõre nem igazán tudták helyzetbe hozni, de a jövõben számítunk remek adottságaira és rövid idõn belül, használni tudjuk majd tehetségét és tapasztalatát."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!