Henriquez játszani szeretne

A Manchester Unitedhez egyre közelebb kerülõ Angelo Henriquez állítása szerint azért igazol Angliába, hogy játsszon, míg a Vörös Ördögök állítólag érdeklõdnek Hector Herrera iránt is.


Az Universidad de Chile vezetõsége bejelentette, hogy a korábbi híreknek megfelelõen Henriquez 3.5 millió fontért az Old Traffordra igazolhat még az idén nyáron.

 

Így a tinédzserkorú gólzsákkal tovább erõsödhet Sir Alex Ferguson amúgy is acélosnak tartott támadósora, bár a chilei játékossal inkább a jövõ embereként számolnának elõzetesen Manchesterben.

 

Henriquez azonban nem sokáig szeretne a háttérben maradni, sõt, az a terve, hogy ugyanolyan hatásfokkal és gyorsasággal kerüljön a Vörös Ördögök kezdõjének közelébe, mint ahogy tette azt a Premier Leaguebe való igazolását követõen Javier Hernandez.

 

 

"Ha a Manchester Unitedhez igazolok, akkor az azért lesz, mert játszani akarok" - kezdte a fiatal támadó az El Mercurionak.

 

"A csapat számos sorozatban érdekelt egy szezonban, így meglesz rá a lehetõségem, hogy a felnõtt csapat közelébe kerülhessek."

 

"Beszéltem Alex Fergusonnal, és azt mondta nekem, hogy ez a szezon számomra nagy változásokat fog hozni. Ez nagyon izgatottá tett."

 

"Tudom, hogy nagyon nehéz feladatom lesz, mert olyan játékosok vannak a csapatban, mint Wayne Rooney, Robin van Persie és Javier Hernandez, de nem hagyhatom ezt a lehetõséget elúszni."

 

Eközben a mexikói Pachuca sportigazgatója bejelentette, hogy hivatalos érdeklõdés volt a Manchester United részérõl magasan taksált középpályásuk, Herrera iránt.

 

"Hivatalos érdeklõdés volt, papírunk is van róla, de egyelõre ennél többrõl még nincs szó" - tette hozzá Andres Fassi az ESPN Deportesnek.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!