A szurkolók 'imádni fogják Büttnert'

Alexander Büttnerben minden szükséges megvan ahhoz, hogy a szurkolók kedvence legyen a Manchester Unitednél, állítja a Vörös Ördögök egykori kapusa, Raimond van der Gouw.


A 49 éves kapusedzõ a múlt hétig együtt dolgozott a balbekkel a Vitesse Arnhem csapatánál, mielõtt áttette volna székhelyét az Old Traffordra. 

 

"Ha sok mérkõzésen tud játszani, akkor az emberek imádni fogják, mert õ tényleg kiad magából minden tõle telhetõt" - kezdte Van der Gouw a ManUtd.com-nak.

 

"Számos gólt szerez, ami nem véletlen, hiszen baloldali középpályásként kezdte pályafutását. Csak az elmúlt néhány évben lett belõle szélsõ védõ, de olyan rohamos fejlõdésen ment keresztül, hogy ez vált az igazi posztjává."

 

"Továbbra is szeret elõre törni, és megpróbálni gólt szerezni. Bivalyerõs lövése, és nagyon jó bal lába van, amellyel rendkívül jól tud beadni is. Rengeteg energiával rendelkezik, és a jelenléte nagyon jól tudja erõsíteni a csapatszellemet."

 

 

Van der Gouw hat szezon alatt 60 alkalommal védte a Manchester United kapuját, tapasztalatait pedig meg is osztotta fiatal honfitársával, aki már tülkön ülve várja, hogy bizonyíthasson a Vörös Ördögöknél.

 

"Nagyon izgatott, hogy a Unitedbe igazolhatott" - tette hozzá Raimond.

 

"Adott elõtte a lehetõség, õ pedig élni szeretne vele. Hihetetlen módon lenyûgözte az, amit az Old Traffordon látott, amikor elutazott aláírni a szerzõdését, még akkor is, ha a stadion üres volt. Ismerem ezt az érzést."

 

"Mondtam neki, hogy nagyon szerencsés, amiért egy ilyen klubhoz igazolhatott, mint a United, mert ez egy teljesen más világ a többi klubhoz képest, és azt is a lelkére kötöttem, hogy két kézzel ragadja meg ezt az alkalmat. Nagyon remélem, hogy így is tesz."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!