Nani: A legjobbak közé tartozok

Nani a világ legjobb játékosai közé sorolta magát, miután a Tottenham ellen szerzett gólja körül több napos szóbeszéd alakult ki.


A Manchester United szerezte meg a vezetést a Spurs vendégjátékakor Nemanja Vidic elsõ félidõben szerzett fejesgóljával, majd a második gólt Nani szerezte sokáig emlékezetes körülmények között 5 perccel a lefújást megelõzõen.

 

A portugál válogatott szélsõ azt követõen talált a hálóba, hogy egy ellene elkövetett lerántást a tizenhatoson belül nem ítélt meg a bíró, így a játék ment tovább. Azonban a londoniak kapusa, Heurelho Gomes nem vette figyelembe, hogy nem szabadrúgás következik, a labda továbbra is játékban maradt, és lerakta a földre a labdát, mintha a szabadrúgás elvégzéséhez készülõdött volna, Nani pedig szemfüles módon berúgta a labdát 7-8 méterrõl.

 

Természetesen a Sarkantyúsok azonnal letámadták Mark Clattenburg játékvezetõt az eset után, azonban a partjelzõvel való konzultálását követõen úgy döntött, hogy a gól szabályos, középkezdéssel folytatódik a mérkõzés, visszaverve ezzel a tiltakozó vendégjátékosok hadát.

 

A góllal Nani már hetedik találatát jegyzi a szezonban, és legutóbbi négy meccsén már a negyediket, és a vitatott körülmények között született legutóbbi gólja se akadályozza meg abban a 23 éves játékost, hogy saját magát éltesse.

 

 

"Játékosként úgy érzem, olyan közel vagyok ahhoz, hogy kész játékos legyek, amennyire csak lehet" - mondta az egykori Sporting játékos.

 

"Most már azt mondhatom, hogy a világ legjobb játékosai közé tartozok."

 

"A világ legnagyszerûbb klubjában játszhatok, és szerepem szerint csapatom vezéregyénisége vagyok, aki gólt rúg, vagy gólpasszokat ad, amikkel megnyerhetjük a mérkõzéseket."

 

"Hinned kell magadban és a képességeidben is, ha pályára lépsz. A nagy mérkõzések a nagy játékosoknak valók."

 

"Szeretnék a legjobbak közé tartozni. Nem félek a nagy rangadókon játszani, ezek adják a futball legnagyobb szépségét - a legmagasabb szinten játszhatsz a legnagyobb ellenfelekkel."

 

"A szép játékot, a szép futballt mindenki szereti. Ez pedig segít abban, hogy az én teljesítményem is egyre jobb legyen." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!