Vidic elégedetlen a csapat védekezésével

Nemanja Vidic úgy érzi, a Manchester Unitednek még sokat kell dolgoznia védekezésén, miután tegnap már egymás után másodszor nyertek 3-2 arányban a Premier Leagueben.


Az újra egészséges csapatkapitány a bajnokságban a Southampton ellen december 3-a óta elõször újra együtt játszhatott Rio Ferdinanddal, bár a felkészülési idõszakban már három alkalommal õk alkothatták a belsõ védõpárost.

 

Annak ellenére, hogy a válogatott idõszak elõtt megszerzett három ponttal rendkívül elégedett a szerb középhátvéd, szeretné ha a csapat újra elkezdené kapott gólok nélkül lehozni a mérkõzéseket, amint a bajnokság kisebb szünet után folytatódik.

 

"Nehéz mérkõzés volt, és két gólt kaptunk, amivel egyáltalán nem vagyunk elégedettek" - kezdte az MUTV-nek.

 

"A mérkõzés elõtt elmondták nekünk, hogy mik a Southampton erõsségei, milyen játékot játszanak, és mit próbálnak elérni. Végül elmondhatjuk, hogy mindent sikerült elérniük, ami eléggé csalódást keltõ."

 

"Szerintem egy éven belül csak ez volt a második alkalom, hogy Rio és én együtt játszhattunk tétmérkõzésen, úgyhogy ez elég hosszú idõ, és természetesen ez nehéz is, mert még mérkõzések kellenek ahhoz, hogy újra összeszokjunk."

 

"Azt kell hogy mondjam, nem igazán vagyunk elégedettek, amiért ilyen gólokat kaptunk. Hiányzott a koncentráció, és szerintem ez igaz mindegyik idén bekapott gólunkra, úgyhogy ezen még dolgoznunk kell. Azért azt is meg kell jegyeznünk, hogy elég nagy a fennforgás mostanság a védelmünkben, hiszen sok volt a változtatás, játékosok kerültek be, és ki a csapatból."

 

"Nem tudott folyamatosan ugyanaz a hátsó négyes együtt játszani, ez néha pedig problémát jelent, de most már elõre tekintünk a következõ mérkõzésekre. Most van több mint egy hetünk arra, hogy javítsunk az erõnléti állapotunkon, és természetesen a formánkon, úgyhogy a következõ bajnokira már összeszedettebbek leszünk."

 

 

Vidic emellett dicsérettel illette Robin van Persie karakterét, miután a holland egy kihagyott tizenegyest követõen két késõi góllal szenzációs gyõzelmhez juttatta a Vörös Ördögöket a St. Mary's-ben.

 

"Robin nagyszerû volt" - kezdte.

 

"Szerintem õ egy nagyszerû játékos. Már az elsõ mérkõzésén is jól dolgozott, de ezúttal lenyûgözõ teljesítményt nyújtott a három góljával, ráadásul ez három pontot ért számunkra, ami még sokat érhet nekünk a végelszámolásnál."

 

"Õ nagyszerûen szokta elvégezni a büntetõket, de ez elõfordulhat bárkivel. Azt kell mondjam, nem volt egy túl jól elvégzett tizenegyes, de végül szerzett még két gólt, és gyõztünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!