Újabb szponzor: Toshiba Medical Systems

A Manchester United hivatalosan bejelentette, hogy partneri egyezséget kötöttek a Toshiba Medical Systemsszel, amely így a klub hivatalos orvosi rendszereket szállító partnere lett, amely az elsõ ilyen kapcsolat a brit futballban.


A két ikonikus márka öt éves partneri kapcsolata révén a Manchesteri United orvosi stábja csúcstechnológiás orvosi eszközökkel gazdagodik a Trafford Training Centerben, Carringtonban.

 

Mióta a Vörös Ördögök 12 évvel ezelõtt Carringtonba tették át edzõközpontjuk székhelyét, a létesítmény most esik át elõször nagyobb átalakításon. A sport-, és orvostudományok terén végbe menõ nagy fejlõdések egyben azt is jelentették, hogy az orvosi stáb által követelmények, és a körülmények már nem voltak alkalmasak arra, hogy a klub tartani tudja a lépést a felgyorsult tudományágakkal.

 

Így azonban a Toshiba Medical Systemsszel kötött új együttmûködés egy igencsak izgalmas fejlesztést tesz lehetõvé, amely kulcsfontosságú lehet egy olyan klub számára, mint a Manchester United.

 

 

Az elektronika területén már régóta elismert márkaként jegyzett Toshiba, és annak leányvállalata, a Toshiba Medical Systems innovatív technolóiai újításainak köszönhetõen a United játékosai a lehetõ legmagasabb színvonalú ellátásban részesülhetnek, tovább demonstrálva, hogy a klub kereskedelmi aktivitásai miként is segíti elõ a csapat pályán nyújtott teljesítményének növekedését.

 

"A játékosok jelentik a Manchester United középpontját, éppen ezért nagyon fontos számukra, hogy az elérhetõ legmasabb szintû orvosi támogatást élvezhessék. A Carringtonban található edzõközpontunk jelenleg átalakításon esik át, annak érdekében, hogy a legkorszerûbb eszközök állhassanak a csapat rendelkezésére, amelybe bele tartoznak a csúcstechnológiás orvosi felszerelések is" - kezdte Richard Arnold, a Manchester United kereskedelmi igazgatója.

 

"Sajnos a mai futballban néhány sérülés elkerülhetetlenné vált; azonban a klub ennek a partneri kapcsolatban köszönhetõen mostantól minden olyan tudás birtokába került, amely az évek során a Toshiba Medical Systems jóvoltából felhalmozódott, és így könnyebben kivizsgálhatóvá válik majd bármilyen sérülés, miután a legjobb orvosi eszközök állnak majd a csapat rendelkezésére."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!