Vörös Ördögök a válogatottban

Beindul a nagyüzem a válogatottaknál is ebben a szezonban, és 24 különbözõ Manchester United játékos fogja majd hazáját képviselni a válogatott szünet során.


Bekerült a Roy Hodgson által a Moldova és Ukrajna elleni világbajnoki selejtezõk keretébe a manchesteriek angol triója, Michael Carrick, Tom Cleverley és Danny Welbeck is, azonban különféle sérülések miatt az angol szövetségi-kapitány nem számíthat majd Wayne Rooney, Ashley Young, Phil Jones és Chris Smalling szolgálataira se.

 

Jonny Evans az észak-ír válogatottban térthet vissza sérülésébõl az Oroszország és Luxemburg elleni selejtezõk alkalmával, míg klubcsapatbeli védõtársa, Patrice Evra is szerepel az újdonsült francia kapitány, Didier Deschamps terveiben a Finnország, és Fehéroroszország elleni mérkõzésekre.

 

Megkezdi szereplését a válogatottban a 2014-es, brazíliai világbajnokság felé vezetõ úton Robin van Persie (Hollandia), Nani (Portugália) és Joshua King (Norvégia) is. Anders Lindegaard számára csak szombaton kezdõdik majd meg a selejtezõsorozat, miután Dánia majd csak akkor csap össze Csehországgal.

 

 

Hosszabb út vár Japán sztárjára, Shinji Kagawara, az ecuadoriak kulcsjátékosára, Antonio Valenciara, és Mexikó gólgyárosára, Javier Hernandezre is, mielõtt a legközelebbi Premier League-fordulóban a Wigan ellen pályára lépnének.

 

Az alsóbb korosztályoknál egyedül Ben Amos képviseli a Vörös Ördögöket Stuart Pearce U21-es angol válogatott keretében, akik Azerbajdzsánnak és Norvégiával csapnak majd össze, viszont négy fiatal neve is megtalálható az U19-esek között - Jonny Sutherland, Nick Powell, Tyler Blackett és Jack Barmby is kézhez kaphatta a korosztályos válogatott meghívóját.

 

A szünet során Robbie Brady (ír U21-es válogatott), Marnick Vermijl (belga U21-es válogatott), Bebe (portugál U21-es válogatott), Frederic Veseli (svájci U20-as), Tom Lawrence (walesi U19-es válogatott), és Charni Ekangamene (belga U19-es válogatott) is hiányzoni fog a Carringtonban tartott edzésekrõl.

 

Darren Fletcher együtt edz a skót válogatottal, de nincs nevezve a hivatalos keretbe, így pedig nincs esély rá, hogy játhatna a mostani selejtezõkön.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!