Joshua King távozhat

A Manchester United fiatal játékosa, Joshua King elárulta, lehet hogy távoznia kell az Old Traffordról, hogy állandó játéklehetõséget kapjon.


A 20 éves norvég csatár eddig csak egy felnõtt mérkõzésen léphetett pályára a Vörös Ördögök színeiben, miután pályafutása nagy részét kölcsönben, például a Preston North Endnél, a német Borussia Mönchengladbachnál, és a Hull Citynél töltötte.

 

A támadó elismeri, hogy beverkedni magát Sir Alex Ferguson sztárokkal teletûzdelt támadószekciójába, nehéz feladat, és Karácsonyig adott idõt magának, hogy több játéklehetõséget harcoljon ki magának, különben más csapatot kell keresnie.

 

King (a kép jobb oldalán), aki 2008-ban csatlakozott a klub akadémiájához, elárulta, leginkább Angliában szeretne maradni, ha a távozás mellett dönt.

 

Azonban az ifjú gólvágó, aki egészen az U21-es szintig szinte minden utánpótlás életkori kategóriában képviselte Norvégiát, kijelentette, hogy ha visszatérne hazájába, csakis a bajnoki címvédõ FK Molde együttese jöhetne szóba, mint lehetséges végállomás.

 

 

"Karácsonyig adtam magamnak haladékot" - idézi Kinget a norvég VG.

 

"Ha addig a pillanatig nem kapok több játéklehetõséget, akkor megfogom, hogy egy másik klubhoz igazoljak."

 

"Azt figyelembe véve, hogy a Unitednek milyen játékosai vannak, nem könnyû bekerülni a kezdõ tizenegybe."

 

"Szeretnék Angliában maradni, de abban az esetben, ha visszatérnék Norvégiába, csak az FK Molde jöhet szóba."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!