ManUtdFanatics.hu: A stáb 2.rész

A Hónap Ördöge pályázatunkkal kapcsolatban felmerültek olyan olvasói igények, hogy szeretnétek jobban megismerni az oldal szerkesztõit.


Kétrészes bemutatkozó írásunk elsõ felében, már válszoltunk néhány érdekes  olvasói kérdésre. Nézzük most a folytatást!

 

 

Mindenki a kedvenc posztján szerepel, ha nem akkor mi az? Ûztél vagy ûzöl valamilyen aktív sportot? Jack Bauer
 
Lakner Péter "petilak777". A pályán, a termetem miatt leginkább középsõ védõt, vagy védekezõ középpályást szoktam játszani, de mint az oldal vezetõje természetesen a csatársorban a helyem! Az egyetemen minden héten van fociedzésünk, de igazolt sportoló soha nem voltam.
 
Takó Zoltán "Tazo". Szeretek elõl játszani, bár megmondom õszintén a gólok elõkészítése valahogy mindig közelebb állt a szívemhez. Így, ha nagy pályáról van szó, szélen és középen is szívesen játszok, de azért a gólszerzés is a kedvenc idõtöltéseim közé sorolható, ha fociról beszélünk. Kis pályán viszont bármelyik posztra örömmel odaállok, de talán szervezni szeretek a legjobban.
 
Balog Attila "ATijs". Amikor az õsidõkben fociztam, kapus voltam. Szerettem, majd mikor haveri alapon ment a játék, akkor támadó poszton voltam, amit jobban szerettem. A bal szél nem nekem való. Jelenleg nem sportolok intenzíven, mivel bizonyos okok miatt nem nagyon lehet megerõltetnem magam egyelõre. Csak lightosan kerékpározás, ha azt sportnak lehet nevezni.
 
Balog Róbert "bobbybinary". Gyerekkoromban sokat jártunk focizni, akkor szerettem szélen játszani, de nem vagyok egy nagy ász, így szélsõ védõként szerintem jó helyen vagyok. Klub, vagy rendszeres edzés szinten nem sportolok, de egyébként futni és kerékpározni szoktam.
 
Tóth Judit "angel". Bármelyik poszton szeretek játszani, de persze, hogy csatár lennék a legszívesebben. Sporttagozatos iskolába jártam. 6-10 éves koromig tornáztam, majd 4 évig kézilabdáztam (Loki utánpótlás csapat), ezután 4 év karate ( Kagami SE 5 kyu), majd amatõr foci a munkahelyi csapatban, egyetlen lányként, már ha pályára engedtek a srácok, bár azt mondták tehetséges vagyok csak nem szerettek rám vigyázni. Jelenleg szervezés alatt van a bagosi csapat, melyben a helyi focizni szeretõ baráti társaságot próbálom befûzni hétvégi kispályás (kerti) focimeccsekre.
 
Dzsubák Tamás "TOM7". Igen, azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy a kedvenc posztomon szerepelek a képen. Bár a középpálya közepén is szívesen játszom, de a szélen még otthonosabban érzem magam. A középiskola alatt néhány évig a helyi megye 2-es ifi csapatban játszottam, de egy térdsérülést követõen sportot váltottam, és attértem a testépítésre, amit azóta  különbözõ okok miatt kisebb-nagyobb kihagyásokkal ûzök.
 
Kasoly Gábor "GhostWolf". A képen a kedvenc posztomon szerepelek, korábban irányítót játszottam, ebbõl adódóan nagyon fontosnak tartom ezt a posztot, amely Scholes kiöregedésével 
hiányposzttá vált a Unitedben Kagawa érkezéséig. Sport: az általános iskola és a gimnázium alatt aktívan fociztam nagypályán, jelenleg hetente 1-2 alkalommal teremfocizok, valamint néhány napja kezdtem el thai boxolni, ez még viszonylag friss élmény. 
 
Kovács Tamás "Kowi17". A képen ugyebár a középpályán szereplek, ha jól rémlik Roy Keane helyén. Becsúszni, szerelni, ütközni nagyon szeretek, ahogy igazából támadni is. Viszont az én helyem a ketrec, imádok vetõdni, óriásiakat védeni, nagyon adrenalin növelõ hatása van. Ezt bármi másnál jobban imádom. Ez alapján is csodálom mindig a kapusokat, személyes kedvenceim kik mások lehetnének, mint Edwin van der Sar és Peter Schmeichel. Régen fociztam, azonban egy késõbb elõbukkanó térdprobléma miatt fel kellett hagyjak a futballozással.
 
Szilágyi Gábor "Gabesz". Nem igazán, világéletemben csatár/szélsõ támadó voltam, amolyan cselgép, aki szereti távolról is tûz alá venni a kaput. 
 
Maxim Róbert "MaXimka. Igen, a kedvenc posztomon szerepelek. Mindig is szerettem hátvéd lenni. Az elején ez úgy indult, hogy az osztályban sok “okos” focista volt és mindenki csak gólokat akart rúgni. Szerintem nem ez a focicsapat lényege, így én maradtam hátul. Persze én is szerettem elõre menni, de ritkán tettem. Sokkal inkább az foglalkoztatott, hogyan vehetem el az ellenféltõl a labdát, majd ha ez megvan, akkor hogyan tudnám egybõl megjátszani a csapattársam.
 
Az oldal üzemeltetése, szerkesztése mellett jut idõtök egyéb hobbikra is? Ystee 
 
Lakner Péter "petilak777". Amióta az eszemet tudom kórusokban éneklek, gyakran az ezekkel járó elfoglaltság akadályoz meg az oldal folyamatos szerkesztésében. Ezen kívül a borok szerelmese vagyok, így ezt is hobbimként kezelem.
 
Takó Zoltán "Tazo". A tinédzser koromat mondhatni teljes egészében a cikkfordításra, az éppen aktuális néven futó honlap karbantartására, fejlesztésére fordítottam, manapság azonban már a munkámból, illetve a korántsem egyszerû magánéletembõl kifolyólag nem tudok különösebben idõt fordítani az oldalra. A fontosabb kérdések megvitatásából természetesen kiveszem a részem, ha a helyzet úgy kívánja, de mindennapos, rendszeres jelleggel sajnos nem tudok sokat beletenni a közösbe. Szerencsére azonban így is minden gördülékenyen megy, hiszen kivételesen lelkes, lelkiismeretes tagjai vannak a szerkesztõségünknek.
 
Balog Róbert "bobbybinary". Ha a kérdésben szereplõ tevékenységeket kiegészítem azzal, hogy a munkám mellett, akkor a válaszom az, hogy sajnos nem.
 
Tóth Judit "angel". A legnagyobb hobbim a United, de amikor már kifolyt a szemem a csapat múltját való tanulmányozásban, szeretek kertészkedni is.
 
Dzsubák Tamás "TOM7". Ha nem az oldaon tevékenykedek, akkor konditerembe szoktam lejárni, de szeretek  focizni és rajzolni is. Emellett nagyon szeretem a  jó könyveket, filmeket, sorozatokat. 
 
Kasoly Gábor "GhostWolf". Az oldal üzemeltetése mellett sok hobbim van, fõleg sportolás, haverokkal lógás.
 
Naponta átlagosan mennyi idõt töltesz az oldal fejlesztésével, karban tartásával, a hírek fordításával és az õrültek moderálásával? Ystee
 
Balog Attila "ATijs". Ez rengeteg dologtól függ. Van olyan nap, amikor 1-2 óra jut, de van, hogy 5-6 vagy akár még több. Nagyon sok a feladat az oldallal kapcsolatban. Soha nincs olyan, hogy készen van. Még ha nincs is hír, akkor is van mit csinálni, ráadásul egyes felhasználók akarva-akaratlanul is adnak munkát nekünk.
 
Balog Róbert "bobbybinary". Elõször is én az oldal tartalmi részével nem foglalkozok, leszámítva a tippversenyt és a fanatics tv-t. Az oldalra fordított idõm eléggé változó. Van, hogy napokig nem történik elõrelépés, akad viszont, hogy a teljes napomat az oldal fejlesztésével töltöm. Ez idõszak, lehetõség és ötlet függõ leginkább.
 
Tóth Judit "angel". Változó, a hírek és a moderálási feladatok mellett, talán jóval több idõt vesz el a háttérmunka. Amikor csak idõm engedi itt vagyok.
 
Kovács Tamás "Kowi17". Az utóbbi idõben csak a hírekben esetenként elõforduló apró hibák kijavításán dolgozom. Ez is igényel egy kevés idõt, de távolról sem annyit, mint egy hír vagy cikk lefordítása. Naponta talán fél, maximum egy órát vesz igénybe. Ahogy lehetõségem lesz rá több idõt szánok majd a hírek fordítására is, hogy munkámmal én is jobban kivegyem részem az oldal mûködésében.
 
Kasoly Gábor "GhostWolf". Naponta átlagosan kevesebb idõt töltök az oldal fejlesztésével, mint szeretnék, igyekszem azonban minden nap minden cikket átfutni és javítani apróbb elírások, illetve igyekszem azért heti 1-2 cikket lefordítani is, ami sajnos nem mindig sikerül. Korábban napi 2-3 cikket is fordítottam, igyekszem megcélozni azt, hogy elõbb-utóbb, ahogy a szezon beindul és jön a hírdömping, ha idõm engedi visszatérjek legalább a napi 1 cikk fordításához, illetve havi szinten újraéleszteném az Ifjú Titánok rovatot is.
 
Mi a rövid-, közép- és hosszú távú tervetek az oldallal? A hivatalos szurkolói klubbá minõsülés után tervezitek, hogy meghívtok az országba United kapcsolódású személyt? asimhamad00,Ystee
 
Balog Attila "ATijs". Vannak tervek, apróbbak és nagyobbak egyaránt. Az elsõdleges cél, hogy a magyar szurkolókat összefogjuk és olyan lehetõségeket kapjanak, amik elõtte nem adatott meg nekik.
 
Tóth Judit "angel". A legfõbb célunk, hogy egy tábor alá vonjuk a magyar United szurkolókat. Szeretnénk létrehozni egy egységes magyar rajongói klubot. Most a legfontosabb feladatunk, hogy összegyûjtsünk legalább ötven hivatalos tagsággal rendelkezõ United rajongót, hogy elnyerjük a hivatalos státuszt. Ha ez sikerül, akkor óriási terveink válhatnak valóra. Például, saját interjú készítése a játékosokkal az edzõi stáb tagjaival, továbbá ex játékosok, legendák és a klubbal kapcsolatos személyek meghívása, stb. Szeretnénk minél több közös programot, szurkolói focit, közös meccsnézést , meccs utakat, Old Trafford túrát szervezni és saját webshopot üzemeltetni.
 
Volt olyan kritikus pillanat oz oldal életeben, amikor megfordult a fejetekben, hogy abbahagyjátok? Ystee 
 
Lakner Péter "petilak777".Többször elõfordult, hogy a szerver nagy túlterhelése miatt leállították az oldalt az aktuális szolgáltatók, ami miatt sokszor hetekre kiesett a mûködés. Ezen kívül értek minket hackertámadások is, amik megbénították az oldalt. Egyébiránt a legkritikusabb pillanat az volt, amikor egy, a fentebb említett túlterhelés miatti leállítás után pénzt kellett gyûjtenünk a folytatásra, és az új tárhely stb. megvételére, eközben pedig az addigi szerkesztõi gárdánk 80 százaléka titokban a hátunk mögött szó nélkül „lelépett” és új, konkurens oldalt alkotott, majd errõl már csak úgy értesültünk, hogy elindították az oldalukat. De ahogy látszik, ezt is túléltük, és jobban mûködünk, mint elõtte valaha. 
 
Hogy alakult ki ez az egész és hogy verbuválódtatok össze? hypnotic 
 
Takó Zoltán "Tazo". Emlékeim szerint 16-17 évesen, 2003 körül csatlakoztam egy már meglévõ szurkolói oldalhoz, már a nevére sem emlékszem pontosan. 1-2 évre rá körülbelül csatlakozott hozzánk Lakner Peti, azóta kisebb és jóval nagyobb változások történtek mind a szerkesztõségben, mind a honlapon, de olyan szorgalmas és érett társaság talán még sosem "dolgozott" nálunk együtt a hazai United drukkerekért, mint most. A szerkesztõink segítõkészek, mint írtam szorgalmasak és nagyratörõek. Sokat elmond az összetartásunkról és az érett gondolkodásunkról, hogy a webmesterünk, akire mindig számíthatunk és rendszeresen kiveszi a részét az oldal munkájából, az ország egyik legnagyobb Spurs drukkere. Hogy, hogyan verbuválódtunk? Jelentkezés útján, bizonyos gyakornoki idõ elteltével lehet valakibõl szerkesztõ.
 
ATijs és bobbybinary, Ti rokonok vagytok, vagy csak véletlen a névegyezés? vargas90
 
Balog Attila "ATijs". Nem véletlen, testvérek vagyunk.
 
Balog Róbert "bobbybinary". Õ az én apám unokaöccsének az unokabátyának a régi szobatársa! Persze, hogy tesók vagyunk, és én vagyok az idõsebb.
 
A face oldalt egyedül TOM7 szerkeszti? Ystee
 
Dzsubák Tamás "TOM7". Igen, én vagyok a facebook oldalért felelõs szerkesztõ, de a hírek megosztásán kívûl, érdekeségekkel, képekkel vagy fontos információkkal a többiek is hozzájárulnak a ManUtdFanatics.hu facebook-oldalának a minél magasabb színvonalú mûködéséhez.
 
Reméljük bemutatkozó írásunkkal, sikerült egy kicsit jobban megismernetek a stáb tagjait. Ahogyan a hónap ördöge pályázatunknak, úgy a stáb bemutatásának is az a célja, hogy közösségünk tagjai jobban megismerjék egymást és ezáltal jobban összekovácsolódjon ez a remek társaság. Köszönjük, hogy a ManUtdFanatics.hu rajongói oldalt választottátok és aktív részvételetekkel nagyban hozzájárultok mûködésünkhöz.
 
További kellemes idõtöltést kívánunk minden olvasónknak!
 
Üdv: A stáb
 

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!