A Yanmar is szponzor lett

A Manchester United három éves, globális partnerkapcsolat létrejöttét jelentette be Japán vezetõ motorgyártó vállalatával, amely csúcstechnológiás megoldásokat kínál vízen, földön, és emberi környezetben is.


A Yanmar a világ egyik vezetõ motorgyártó vállalata: több 60%-os részesedéssel bír a világ hajómotor piacából, és az összes építési jármûhöz szükséges kis méretû diesel-motor eladások több mint fele fûzõdik a nevéhez.

 

Az innováció, és a támogatás útján, a Yanmar eltökélt azt illetõen, hogy számos szektorban segítse a kiemelkedõ képességek térnyerését, a mérnököktõl egészen a sportolókig.

 

A klub egyik hivatalos, globális partnereként a Yanmar abban reménykedik, hogy a japán futballal ápolt hosszú kapcsolatát sikeresen kiterjesztheti az Egyesült Királyságra, illetve más piacokra is.

 

A vállalat társadalmi felelõsségvállalási politikájának részeként hosszú múltra visszanyúló kapcsolatot ápolnak a világ legnépszerûbb sportágával, amely abban is kicsúcsosodott, hogy saját futballklubot alapítottak Japánban, emellett pedig aktívan támogatják a tehetségkutatást Ázsiában.

 

 

Takehito Yamaoka, a Yanmar elnöke így szólt az egyezségrõl: "Mióta 1957-ben megalapítottuk saját futballklubunkat Japánban, a Yanmart áthatja futball által létrejövõ sport és gyõzelem ethosza, amely magában foglalja a kemény munkát, az eltökéltséget és az izgalmat. Manapság ezek alkotják a Yanmar legfõbb értékeinek nagy részét."

 

"A Manchester United népszerûségével, illetve ázsiai jelenlétével a Yanmar biztos benne, hogy ez a közös partneri kapcsolat növelni fogja a vállalat globális ismertségét, és jelenlétét."

 

"A Yanmar szeretné kiélvezni azt a lehetõsget, hogy a lehetõsége van arra, hogy a Manchester United egyik globális partnere lehessen, és ezzel együtt a világ legnagyobb klubjával kerüljön kapcsolatba."

 

A Manchester United kereskedelmi igazgatója, Richard Arnold eként kommentálta a bejelentést: "Ahogy a Manchester Unitedet, úgy a Yanmart is áthatja a történelem, hiszen ebben az évben ünneplik századik évfordulóját annak, hogy a saját területükön csúcstechnológiás eredményeket értek el."

 

"659 millió követõvel a Manchester United egy olyan globális tömeget tud maga mögött, amely nagy segítséget jelenthet abban, hogy mindenhol megismerjék a Yanmar nevét, és ezáltal a kulcsfontosságú piacokon kihasználhasssák szaktudásukat. Cserébe a Yanmar segít nekünk, hogy még könnyebben kerülhessünk kapcsolatba a körülbelül négy millió fõre rúgó japán szurkolótáborunkkal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!