Walcott: Wayne megérdemelte

Theo Walcott elárulta, nagyon örült neki, mikor értesült arról, hogy Wayne Rooney aláírta új szerzõdését a Manchester Unitednél, és ezzel a Premier Leagueben maradt.


A Rooney jövõjével kapcsolatos találgatások dominálták az újságok címlapjait az elõzõ hónap végén, miután napvilágra került, hogy elhagyhatja az Old Traffordot.

 

Miután megfelelõ biztosítékokat kapott a klub jövõbeli ambícióival kapcsolatban, a maradás mellett döntött, és végül új, öt éves szerzõdést írt alá a Vörös Ördögöknél.

 

Az Arsenal szélsõje, Theo Walcott utólag elmondta, nagyon megfogta a Rooneyval kapcsolatos saga, de végül örül az ügy végkimenetelének, hozzátéve, hogy válogatottbeli csapattársa minden egyes pennyt megér.

 

 

"Mi szeretnénk, ha a jövõnkkel kapcsolatos megbeszélések az öltözõn belül maradnának, mert tiszteljük a többi klubot" - mondta Walcott a The Sun-nak.

 

"De mint mindenki más, úgy én is tudni akartam, mi folyik a háttérben, amikor elõször hallottam az egészrõl."

 

Bár Rooney távozásával hatalmasat gyengült volna az Arsenal egyik legfõbb vetélytársa a Premier League aranyérméért folyó versenyfutásban, Walcott szerint hatalmas csapás lett volna a Premier League számára, ha egy Rooney kvalitású játékost elveszített volna.

 

"Az angol válogatott játékosaként nem szeretnék annak szemtanúja lenni, hogy az egyik legjobb játékosunk külföldre igazol. Mindenki a legjobb játékosokat akarja a Premier Leagueben látni. Személy szerint én Waynet Angliában akarom látni játszani, úgyhogy örülök, hogy végül minden maradt a régiben" - tette hozzá.

 

"Bármikor ha Wayne Rooneyra és Sir Alex Fergusonra gondol az ember, egybõl a Manchester United ugrik be. Ez nagyszerû hír a klubjuk számára, hiszen ez azt jelenti, hogy a megfelelõ emberek vannak a csapatnál."

 

"Számomra õ az egyik legjobb játékos, David Beckhammel karöltve, akikkel valaha együtt játszottam."

 

Amikor arról kérdezték, hogy vajon Wayne Rooney megéri-e, hogy 250 ezer fontos havi fizetést kapjon, Walcott így válaszolt: "Már egészen fiatal kora óta keményen dolgozik, és õ a Manchester United legjobb játékosa, úgyhogy miért ne kaphatna sok pénzt?"

 

"Azzal, hogy Angliában maradt, és az egyik legjobb menedzser kezei alatt játszik továbbra is, csak még jobbá fogja tenni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!