A Hónap Ördöge szeptemberben: Creativ3Form

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és A Hónap Ördöge díj nyertese szeptemberben: Creativ3Form!


A szeptemberben is útjára indított rovatunk szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére.

A következõ regisztrált olvasóinkra tudtatok szavazni:
 
  • damien
  • rOBYn989
  • Creativ3Form

Rendkívül szoros volt a verseny, hiszen végig szinte fej-fej mellett haladtak a jelöltek, de végül lezárult a szavazás és kiderült, hogy A Hónap Ördöge nyertese szeptemberben: Creativ3Form
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:

 

damien: 74 szavazat (30%)
rOBYn989 : 84 szavazat (34%)
Creativ3Form : 89 szavazat (36%)

összesen: 247 szavazat (100%)

 

Gratulálunk a gyõztesnek!


A továbbiakban egy interjú keretein belül ismerhetitek meg az e havi nyertesünket!

1., Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Üdvözletem minden Manchester United szurkolónak! Újváry Dénesnek hívnak és az 1999-es, Arsenal elleni F.A. Kupa elõdöntõ óta vagyok United drukker. Videó-vágó szakon végeztem 2010-ben a Teleschola Televíziós Iskolában, és ha túlzásnak is hangzik, de mindenem a film és a filmezés. A vágáson kívül a rendezés az, ami még mozgat, de természetesen a sok filmötlet leírása, és a forgatások között, az Unitedre mindig akad idõm. :-)

2., Hogyan lettél a Vörös Ördögök szurkolója?
Az imént említettem, hogy a 99-es, Arsenal elleni F.A. Kupa elõdöntõ után szerettem bele a csapatba, de ezt most pontosítanám. Ekkor ugyan is még csak Ryan Giggs felé indult be a szerelem, mégpedig azután az emlékezetes gólja után, amikor is a félpályán lecsapott Viera eladott labdájára, és mindenkin átgázolva elrohant vele a kapuig, és bevágta. Ezután miatta néztem mindig az United meccseit (már ha tehettem és tudtam persze) és idõvel, a csapatot is megkedveltem általa. És ez a megkedvelés, azóta is tart, töretlenül. 

3., Melyik a mindenkori kedvenc United meccsed?
A 2001-es Tottenham elleni meccs amin 3:0-ra ment a Spurs a szünetben, ám a második felesben álomfocit produkálva, begyalultuk õket a gyepbe, és 5 gólt rúgva, megfordítottuk a mézkõzést. Fantasztikus találkozó volt, a szünetben azt hittem felrobbanok dühömben és neki se akartam állni a második felesnek. Ám végül csak rávettem magam, és nem bántam meg.:-D

4., Mit vársz Giggs idei szezonjától?
Imádom az öreget és minden tiszteletem az övé, de csodát már nem várok tõle. Remélem, hogy a szokásos PL gólját megrúgja majd, ha máshogy nem, egy tizihez oda kell engedni, de hosszabb távon idén, és maximum csereként számítanék rá. Sajnos már tavaly is többször látni lehetett, hogy ha õ kezd középen, akkor szinte teljes mértékben halottak vagyunk azon a ponton, és ez nem jó. Annak ellenére, hogy még mindig vannak olyan cselek a lábában, amivel bárkit képes behülyíteni, az esetek többségében néhol már túl lassú, körülményes és pontatlan. De persze mind ettõl függetlenül kívánom neki, hogy egy 20. bajnoki arannyal búcsúzzon el a csapattól...már ha tényleg ez lesz az utolsó éve. 

5., Melyik csapatot/csapatokat tartod a legnagyobb vetélytársnak a bajnokságban?
Nos két csapat is van, és ebbõl egyik se a városi riválist takarja. Az egyik fõ riválisnak a Chelseat, a másiknak pedig, és lehet ez meglepõ, de az Arsenalt tartom. Wenger, annak ellenére, hogy mind Persiet, mind pedig Songot elvesztette idén, jól igazolt, és azok a játékosok akik érkeztek, láthatólag beleillenek abba a stílusba és elképzelésbe, amit Wenger évek óta játszat a csapattal. Úgy érzem, az idei lesz a legerõsebb évük. A Chelsea pedig szintén a remek igazolásainak köszönhetõen erõsödött sokat, és ha jobban összeszoknak, akkor nagy dolgokra lehetnek képesek. Náluk egyedül az edzõ felfogása az, amit hátránynak érzek. Ezekkel a játékosokkal ugyan is a 10 emberes, kontrákra épülõ alibi focit játszatni, nem biztos, hogy hosszú távon jó ötlet. Az, hogy tavaly szerencséjük volt vele a BL-ben, nem tart örökké. De még így is nagyobb riválisnak tartom idén õket, mint a Cityt.

6., Hogyan építenéd be az új érkezõket a csapatba?
Amit Ferguson jelenleg csinál, az sztem a megfelelõ velük kapcsolatban. Kagawa-tól és Persie-rõl tudni lehetett, hogy nem a padra, kiegészítõ embernek vagy az ifikhez jöttek. Powell azonban a negyed osztályban focizott és tudjuk, hogy az nagyon nem egy szint a PL-el, Büttner pedig egyértelmû, hogy Evra helyetteseként érkezett. Bajnokikon is fognak szerepet kapni, Büttner akár kezdõként is, ahogy tette a Wigan ellen, de többnyire sztem a Liga Kupa/F.A. Kupa lesz az, ahol majd folyamatosan megkapják a bizonyítási lehetõséget. És ez így van rendjén sztem, nem akkora név még Büttner és Powell, hogy rögtön az elsõ csapathoz kerüljön. A Chilei csatár srác meg jó kérdés. Majd meglátjuk az öreg vele mennyire számol még, de van egy olyan érzésem, hogy egyelõre nem nagyon. 

7., Ha választhatnál, melyik jelenlegi United játékossal találkoznál a legszívesebben, és miért?
Természetesen Ryan Giggs-el. Miatta szerettem meg a klubot, és az amit õ képvisel mind a fociban, mind a csapaton belül, tiszteletreméltó és követendõ. Minden korosztály számára. 

8., Szerinted idén meddig jutunk el a Bajnokok Ligájában?
Nos, bevallom õszintén, hogy tavaly amikor megláttam a csoportot, hátra dõltem és elégedetten vigyorogtam, hogy itt bizony sima továbbjutás lesz. Aztán pofára esés lett a vége. Idén inkább visszafogottabban örültem, és a Galatasaray elleni elsõ meccs után, ez az öröm továbbra is a visszafogott szinten van. Az a játék ugyan is amit ott, meg a Liverpool elleni rangadón mutattunk, sztem nagyon kevés lesz ahhoz, hogy bármit is elérjünk a BL-ben. A csoportból való továbbjutás meglesz, de hogy a kiesési szakaszban vért fogunk hugyozni ezzel a játékkal, az 100%. Fel kéne kicsit pörögnie a srácoknak és észrevenniük, hogy bizony elkezdõdött a szezon és nagyon kevés lesz az, amit mutatnak eddig. Tök mindegy, melyik sorozatról van szó.

9., Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!
Van der Saar - G. Neville, Ferdinand, Vidic, Evra - Beckham, Keane, Scholes, Giggs - Solskjaer, Nistelrooy.

10.,Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?
Nagyon örültem neki, fõleg azért, mert meglepett! Bár már tagja vagyok egy ideje a Fanaticsnak, és sok mindent megéltem már, de biztos voltam benne, hogy a másik két versenyzõ lenyom. Ha nem is sokkal, de lenyomnak. Szóval, köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, a két versenytársamnak meg köszönöm a küzdelmet. :-)

11., Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Méltó a Manchester United nevéhez! :-) Minden megtalálható rajta, amit a klubról tudni kell és tudni érdemes, plusz a friss hírek és infók is gyorsan vannak szállítva, így az ember semmirõl nem marad le. A Tippverseny játék pl. kimondottan tetszik mind a megvalósítás, mint a lebonyolítás, pontozás stb. terén. Szóval összességében, nagyon szeretem az oldalt. Örömteli, hogy a kedvenc csapatomnak, van egy ilyen helye. :-)


12., Mit üzennél a hazai szurkolóknak?
Mindig is voltak, és továbbra is lesznek nehezebb idõszakok. Olyan idõszakok, amikor nem megy úgy a csapatnak, és emiatt a tolerancia szintünk kicsit kibillen a helyérõl. De nem szabad elfelejteni, hogy mindezek ellenére együtt forog a labda és a lélek, VÖRÖS ÖRDÖG LESZEK AMÍG ÉLEK!!!! 
A riválisoknak meg csak annyit, hogy only one team of Manchester...ONE!!!!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!