Rooney: Nagy meccs lesz a Cluj ellen

Wayne Rooney szerint a Manchester Unitednek a legjobbját kell nyújtania a Cluj ellen, ha el akarja kerülni azt, hogy megismétlõdjön a tavalyi Bajnokok Ligája kudarc.


A United tavaly nem tudott továbblépni csoportjából, amikor is viszonylag könnyû sorsolása volt, akárcsak idén, miután a Kolozsvár, a Braga és a Galatasaray került a United csoportjába.

A Vörös Ördögök két héttel ezelõtt a BL nyitófordulójában a Galatasaray ellen gyõzni tudtak és Rooney szerint a romániai út során sem szabad félvállról venni az ellenfelet.

"A Bajnokok Ligája teljesen más, mint a Premier League" - mondta Rooney. "Ha nem a legjobbadat nyújtod, büntetést kapsz, ami megtörtént velünk az elõzõ szezonban."

 


"Meg kell gyõzõdjünk arról, hogy idén nem ismétlõdik ez meg, úgyhogy nagy meccs lesz ez számunkra."

"Remélhetõleg gyõzünk, ami nagyon jó helyzetbe hozna minket ahhoz, hogy korán továbbjuthassunk a csoportból."

"Még mindig úgy vélem, hogy izgalmas és nagyszerû sorozat. Csak meg kell nézni, milyen csapatok vesznek részt, ez egy nagy kihívás mindenki számára. Imádok ebben a sorozatban játszani" - mondta a 26 éves csatár a Bajnokok Ligája küzdelemsorozatáról.

Idõközben Sir Alex Ferguson is megerõsítette, nem veszik félvállról a keddi mérkõzést, mivel ellenfelük igen jó eredménnyel indított a BL-ben.

"A tapasztaltabb játékosokat fogjuk szerepeltetni kedden" - mondta a menedzser. "A Cluj legyõzte a Baselt a selejtezõk során, ez mutatja, hol tartanak. Nyerni tudtak a Braga otthonában, ahol nem könnyû nyerni. Komolyan vesszük õket, mert úgy vélik, tovább tudnak jutni a csoportból."

"Hazai pályán játszanak a United ellen, jó helyzetben vannak."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!