Ferguson: Jó munka volt

Sir Alex Ferguson dicsérte csapata technikai teljesítményét a CFR Cluj felett aratott gyõzelem után.


Ugyan a román csapat Pantelis Kapetanos góljával hamar megszerezte a vezetést, de a Vörös Ördögök nem estek pánikba, és Robin van Persie két góljával megnyerték a mérkõzést.

 
A gyõzelem, mely a megfontolt, taktikailag jól felépített játéknak volt köszönhetõ, lenyûgözte a skót trénert.
 
"Remek volt a labdabirtoklás, a koncentráció és az összjáték ma este. Elégedett vagyok a csapat technikai teljesítményével" - mondta Sir Alex ITV Sportnak adott interjújában.
 
 
"Eltekintve az ellenfél egyetlen góljától, a védelmünk jól mûködött és de Gea is remekül védett. Sok igazán remek keresztlabdát, gyors kontra támadást kellett hárítaniuk és ezt a megfelelõ koncentrációval megoldották a srácok. A játék végén David (De Gea) védése fantasztikus volt, így tökéletesen elégedett vagyok az idegenben mutatott teljesítményünkkel."
 
A United menedzsere méltatta csatárpárosa, Robin van Persie és Wayne Rooney fenséges összjátékát is, melynek eredményeként megszületett a Vörös Ördögök második idegenbeli gyõzelme az idei európai porondon. 
 
 
"A lényeg, hogy a befejezésben mindketten egyforma jók. Fantasztikus összhangban játszottak, remekül érezték egymást a pályán. Wayne kapura is lõhetett volna, hisz nem volt túl messze, de Robin remekül helyezkedett, ezért jól tette, hogy lepasszolta a labdát."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!