Carrick örül a válogatott behívónak

Michael Carrick utóbbi idõben mutatott formáját újabb válogatottbeli behívóval jutalmazta Anglia szövetségi-kapitánya, Roy Hodgson.


A Vörös Ördögök középpályása, akit hosszú idõ után augusztusban reaktiváltak az angol válogatottnál, újra bekerült Hodgson angol keretébe az elõttük álló San Marino, illetve Lengyelország elleni mérkõzésekre.

 

Mindezt többedmagával mondhatja el magáról a Manchester Unitedbõl, ugyanis mellette még Wayne Rooney, Danny Welbeck és Tom Cleverley is ott lesz a Háromoroszlánosok jövõ heti összetartásán.

 

A múlt héten a Manutd.com-nak nyilatkozva Carrick beszélt arról az örömérõl, hogy újra visszakerülhetett az angol válogatott keretébe, és reményei szerint a 2001. májusa, tehát bemutatkozása óta összegyüjtött 24 válogatottságához továbbiakat is adhat a jövõben.

 

 

"A hosszú nyári szünetem igen sokat segített abban, hogy egy kicsit pihenhettem és így jól kezdhettem a szezont" - kezdte.

 

"Mindezt nem mondhatnám el magamról, ha ott lettem volna az Európa-bajnokságon Angliával."

 

"De most nagyon elégedett vagyok, hogy újra bekerülhettem az angol válogatott terveibe. Szeretnék részese lenni a dolgoknak, és annyi mérkõzésen szerepelni, amennyin csak tudok."

 

"Még csak 31 éves vagyok, úgyhogy még nem akarom szögre akasztani a stoplisaimat. Ha még játszhatok angol színekben nagy mérkõzéseken, az nagyon jó lenne, mert ez az, amit nagyon szeretek."

 

"Az új kapitány jelen pillanatban úgy tûnik, hogy számít rám, úgyhogy remélhetõleg sikerül mindent megtennem ahhoz, hogy ez így is maradjon."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!