Dilemma a védelem körül

Talán a szezon során elõször kell majd szembenézni Sir Alex Fergusonnak azzal a dilemmával, kit is állítson a védelembe, miután Chris Smalling hamarosan visszatér a teljesértékû munkához.


A menedzsernek a szezon eleje óta nélkülöznie kellett Chris Smallingot és Phil Jonest, míg Jonny Evans még mindig az augusztusi mûtétjébõl lábadozik és Nemanja Vidic is mûtéten esett át.

A Vörös Ördögök védelmének mind a négy tagja lenyûgözõen szerepelt a Newcastle ellen és a válogatott szünet utáni elsõ bajnokin - a Stoke ellen - várhatóan már Smalling is szerepelhetne a kezdõben. Sir Alex elismeréssel beszélt Rio Ferdinand és Jonny Evans munkájáról, így a korábbi Fulham védõnek nem lesz könnyû dolga, ha a kezdõcsapatba akar kerülni.

"Ferdinand és Evans csodálatosak voltak [a Newcastle ellen]" - lelkendezett a skót menedzser. "Teljes mértékben ragyogóak voltak. Ez a fajta forma határozott és szilárd alapot ad számunkra. Biztonságot ad és lehetõvé teszi, hogy a középpályásaink és az elöl lévõ játékosok a saját munkájukat végezzék. Mindent tisztáztak."

 


"Egyenletességet kell vinnünk a teljesítményünkbe és az eredményekbe. Amint ez megvan, meglesz egy adott ritmusunk. Nagyon jó csapatunk van, egy olyan csapat, mely minden játékkal képes foglalkozni. A válogatott szünet után visszakapjuk Chris Smallingot, aki újabb lehetõséget jelent számunkra, ami nagyon jó a csapatnak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!