Növekvõ érdeklõdést mutatunk Ince iránt

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United egyre inkább érdeklõdik a Blackpool szélsõje, Tom Ince iránt.


Úgy tudni, hogy a Vörös Ördögök már régóta figyelemmel kísérik Ince fejlõdését, aki nem mellesleg az egykori Vörös Ördög, Paul Ince fia.

 

Ince jövõje a Blackpoolnál igencsak bizonytalan és sok pletyka lát napvilágot vele kapcsolatban, miután a nyáron lejár majd a szerzõdése, így ingyen igazolhatóvá válik.

 

Az angol U21-es válogatott játékos eddig lenyûgözõ teljesítménnyel rukkolt elõ a Bloomfield Roadon, mióta 2011-ben áttette a székhelyét a Liverpooltól, és úgy tûnt, hogy ezzel az idén már a Premier Leagueben találja magát, miután a nyári átigazolási idõszakban a Swansea City környékezte meg.

 

 

Azonban lehet, hogy jól sül el számára, hogy a váltás akkor nem jött össze, ugyanis idén nyolc Championship mérkõzésen már hat gólt szerzett, amellyel felhívta Sir Alex Ferguson figyelmét is.

 

Ferguson szombaton meg is nézte volna a Bloomfiled Roadon a gyorsléptû Ince-t a Charlton ellen bajnokin, hogy januárban ajánlatot tehessen számára. 

 

Azonban Ferguson csalódottan vehette tudomásul, hogy az ifjú játékos csak a kispadon kezdte a mérkõzést, és csak a második félidõben dobta be Ian Holloway.

 

Holloway egyébként nagyon szeretné megtartani Ince-t, de tudja, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatnak januárban már nem tudnak majd ellenállni.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!