Vörös Ördögök a válogatottban

Angelo Henriquez pályafutása során elõször bekerült az Ecuador és Argentína ellen készõlõ chilei felnõtt válogatottba.


A 18 éves játékost a Cagliari megsérült támadója, Mauricio Pinilla helyére hívta be Chile szövetségi-kapitánya az elõttük álló világbajnoki-selejtezõkre, Claudio Borghi, amelyen Henriquez nagyon meglepõdött.

 

"Sajnálatos módon nagyon fontos játékosaink sérültek meg" - kezdte a Radio ADN-nek.

 

"Ez most kedvezett nekem, és reménykedem benne, hogy játszani is fogok. Mellesleg ugyanúgy fogok dolgozni azért, hogy újabb válogatott behívót kaphassak majd. Egyáltalán nem számítottam erre az egészre - úgy készültem, hogy az U20-asok között szereplek majd."

 

"Nagyon keményen és intenzíven dolgozok Angliában. Mentálisan ez egy hatalmas motiváció számomra, hogy csatlakozhattam a chilei válogatotthoz, amelyben megvan a lehetõségem, hogy pályára is léphessek."

 

Antonio Valencia eltiltás miatt kihagyja Ecuadro quitoi mérkõzését, de a szélsõ reményei szerint október 16-án már ott lehet a csapatban a Venezuela elleni idegenbeli mérkõzésen.

 

Javier Hernandez az Egyesült Államokba repült, hogy csatlakozzon a mexikói válogatott keretéhez, akik Houstonban elõbb Guyana ellen lépnek pályára, majd ezt követõen hazai pályán, Torreonban fogadják El Salvador nemzeti csapatát.

 

Kicsit közelebb Manchesterhez Shinji Kagawa újra szerepelhet hazája nemzeti tizenegyének tervében, miután legutóbbi mérkõzésükön hátsérülés miatt kénytelen volt kihagyni a csapatból Alberto Zaccheroni, és lesz ismerõs arc az ellenfelek között, ugyanis Párizsban Patrice Evra francia válogatottjával mérkõznek meg, mielõtt Lengyelországban Brazíliával folytatnák barátságos mérkõzéseik sorát.

 

 

A Vörös Ördögök, ahogyan arról korábban is hírt adtunk, négy fõvel képviseltetik majd magukat Roy Hodgson legutóbbi angol keretében. Tom Cleverley, Michael Carrick, Danny Welbeck és Wayne Rooney is a pályára lépés reményében várhatja a San Marino, illetve Lengyelország elleni mérkõzéseket.

 

Jonny Evans (Észak-Írország) és Darren Fletcher (Skócia) is bevetésen lesznek a csapatból, elõbbi Portugália, azaz Nani ellen lép majd pályára Oportoban, míg utóbbi pedig Wales és Belgium ellen szerepel majd. Robbie Brady bekerült Giovanni Trapattoni ír keretébe, miután Kevin Doyle sérülését követõen aktiválták a tartalék listáról.

 

A csapat jó formában lévõ holland gólvágója, Robin van Persie sem fog unatkozni a válogatott szünetben, ugyanis Hollandiával Andorra és Románia ellen folytatják világbajnoki selejtezõsorozatukat.

 

Joshua King szintén ott van Norvégia keretében, annak ellenére, hogy csak a United U21-es csapatában szerepel az utóbbi idõben, ahol tegnap este két gólt készített elõ a Southampton ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!