Ügynöke tagadja Vidic távozását

Nemanja Vidic ügynöke kizárta annak a lehetõségét, hogy a Manchester United védõje a Serie A bajnokához, a Juventushoz igazoljon a téli átigazolási idõszakban.


A szerb válogatott bekk nemrég dõlt ki nyolc hétre, miután térdmûtéten kellett átesnie, és visszatérésére egészen november végéig nem is lehet számítani.

 

Vidic emellett szintén kénytelen volt az elõzõ szezon utolsó öt hónapját az FC Basel ellen Bajnokok Ligája meccsen elszenvedett súlyos térdszalagsérülése miatt, és ahogy akkor is, így most is napvilágot láttak olyan híresztelések, miszerint a 30 éves védõ távozik az Old Traffordról.

 

Azonban olasz ügynöke, Silvano Martina csak nevet azokon a pletykákon, miszerint ügyfele azt fontolgatja, hogy a télen a Barcelonához, vagy a Juventushoz igazol.

 

 

"Vidic jelen pillanatban nem hadra fogható, mert mûtéten esett át, úgyhogy csak a felépülésére koncentrál, nem pedig az átigazolási piacra" - kezdte az itasportpress.it-nek.

 

"A Juventus erre a szezonra maximálisan kihasználta az EU-n kívül játékosok esetében meglévõ keretet, és amúgy is eléggé valószínûtlen, hogy ajánlatot tennének Vidicért, ettõl kezdve pedig kategorikusan tagadhatok minden velük kapcsolatos érdeklõdést."

 

"Vidic most is egy top klub játékosa, és nem folytat tárgyalásokat sem a Juventus, sem pedig a Barcelona vezetõségével."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!