Brady nem megy kölcsönbe

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United visszautasította több klub kölcsönvételi szándékát a Championshipbõl saját nevelésû játékosáért, Robbie Bradyért.


Úgy tudni, hogy a Wolves, Notthingham Forest, Burnley trió is ajánlatot tett a Vörös Ördögöknél azért, hogy a már régóta magasan jegyzett Robbie Brady kölcsönben a Championshipben játszhasson.

 

A 20 éves középpályásként, és a nyár óta tudjuk, hogy a védelemben is bevethetõ játékos az elõzõ szezonban tette le a névjegyét, amikor szintén kölcsönben a Hull Cityben futballozott, a sokoldalú játékos ott szerzett tapasztalatára pedig hatalmas szüksége lenne hosszabb távon a másodosztályú hármasnak.

 

 

Brady, aki jelenleg a felnõtt ír válogatott keretével edzõtáborozik, nagyon magasra taksált az Old Traffordon.

 

Éppen ezért nem lehet meglepõ, hogy hazája válogatottja mellett nemrég a Manchester United felnõtt csapatában is bemutatkozhatott, a Newcastle elleni gyõztes Ligakupa mérkõzésen, és az sem, hogy menedzsere, Sir Alex Ferguson visszautasította az ifjú tehetségéért tett kölcsönajánlatokat, ugyanis elmondása szerint Brady jelen pillanatban részét képezi terveinek a felnõtt csapatnál.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!