Januárban elveszítheti Machedát a United

Federico Macheda ügynöke figyelmeztette a Manchester Unitedet, ha ügyfele nem kap elég játéklehetõséget, januárban elhagyhatja az Old Traffordot.


Az olasz csatár, aki az elõzõ két szezonban két sikertelen kölcsönszerzõdésen van túl a Sampdoria és a QPR együtteseinél, az elõzõ szezonban csak hat alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben, idén pedig ezt még egyszer se mondhatja el magáról.

 

Macheda ügynöke, Giovanni Bia állítása szerint ügyfelét kérte a klub, hogy maradjon az Old Traffordon, annak ellenére, hogy Európában számos klub vitte volna a nyári átigazolási szezonban, most azonban a 21 éves játékos lehet, hogy tényleg veszi a sátorfáját Manchesterbõl.

 

"Hogyan bizonyíthatná be, hogy képes mérkõzéseket eldönteni, ha egyáltalán nem is játszik a csapatban?" - kezdte Bia az ItaSportPress-nek.

 

 

"A Manchester United rendelkezik néhény fenomenális játékossal a támadószekciójában, úgyhogy igencsak nehéz Federiconak a csapatba kerülnie. Nem igaz, amit az angol sajtóban írnak róla, hogy rossz idõszakon megy keresztül."

 

"Szeretne játszani, és ha ez januárig nem következik be, akkor mi megfogunk próbálni más alternatíva után nézni. A következõ néhány napban beszélni fogok errõl Sir Alex Fergusonnal."

 

"A nyáron folyamán német és spanyol csapatok is keresték Federico-t, de a klubja úgy döntött, hogy szeretné inkább megtartani."

 

"Remélem, hogy megértik ezt a helyzetet, és januárban elengedik, mert az nem állapot, hogy egy 21 éves játékos a kispadon ül."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!