A United egy család, íme egy példa

Oliver Norwood nem csak azért lehetett boldog, mert kulcsszerepe volt abban, hogy az északír válogatott remek eredményt ért el Portugáliában - a poggyászában ugyanis ott lapult Cristiano Ronaldo meze.


Korábban a United tartalékainak csapatkapitánya - aki jelenleg a Huddersfieldben szerepel - mindezt Rio Ferdinandnak köszönheti.

Norwoodnak - aki remekül teljesített a középpályán - és Ferdinandnak ugyanaz az ügynöke, így a fiatal megkérte egykori klubtársát, tudná-e használni befolyását a Real Madrid sztárjánál annak érdekében, hogy megkapja tõle a mezét a válogatott meccs végén.

"Rio és én ugyanannál az ügynöknél vagyunk és tudtam, hogy még mindig kapcsolatban van Ronaldoval, úgyhogy felhívtam õt az elõzõ héten és megkértem, szóljon néhány szót az érdekemben" - mondta a 21 éves Norwood.

"Elmondtam neki, mennyit jelentene számomra, ha lenne egy Ronaldotól kapott mezem és megkérdeztem, mekkora esélyt lát erre. Reméltem, hogy beválik a trükk, de biztos akartam lenni benne, ezért a találkozó elõtt odamentem Ronaldohoz és köszöntem neki."

"Majd azt mondta: 'Igen, beszéltem Rioval, ne aggódj, a mez a tied'."

"Néhányan odamentek hozzá a meccs végén, de tartotta a szavát."

 


Az északírek nagy küzdelem árán végül nagyszerû eredményt értek el Portugália ellen, az 1-1-es döntetlen kissé elrontotta Cristiano nagy napját, aki 100. válogatottságát ünnepelte és az ember azt gondolhatta volna, hogy a Real Madrid sztárja elfelejti ígéretét. Ám bármennyire is kritizálják olykor Ronaldot magatartása miatt, a találkozó végén odament norwoodhoz és átadta neki a mezét, nagy örömet okozva ezzel a Huddersfield középpályásának.

Norwood - aki a Manchester United utánpótlásában nõtt fel - így folytatta: "Nem volt boldog a játék elõrehaladtával és nem volt valami jó hangulatban sem, de odajött hozzám, kezet fogott velem és ezt mondta: 'Nem felejtettem el. Tied lehet a mez'."

"Ez teljessé tette az estémet. Jobb emléket kívánni sem lehetett volna egy ilyen fantasztikus meccs után. Számomra Ronaldo a legjobb játékos és nagyszerû volt ugyanazon a pályán lenni vele és ilyen eredményt elérni ellene."

"Sok emléktárgyat gyûjtöttem össze eddigi pályafutásom során, de messze ez a legjobb. Amint hazaértem, bekereteztetem. Az összes emlékem közül ez lesz az elsõ helyen."

"Évek múlva majd megmutatot a gyermekeimnek, unokáimnak és elmesélem nekik, hogy Ronaldo ezt a mezt a 100. válogatottságán viselte. Én pedig ott voltam a pályán akkor, ez a bizonyíték rá. Teljesen le vagyok nyûgözve és hatalmas köszönettel tartozom Rionak azért, hogy ezt összehozta. Nagyon hálás vagyok érte."

 


Belfast Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!