MSC: Stockport 1-2 United

A chilei Angelo Henriquez második gólját szerezte a Manchester United tartalékai között, Warren Joyce csapata 2-1 arányban legyõzte a Stockport együttesét a Manchester Senior Cup találkozón.


Csalódást keltõ elsõ félidõ után a Vörös Ördögök gyors egymásutánban kétszer is eredményesek voltak Henriquez és Bebe révén, keményen megküzdve a hazaiakkal.

A County bekezdett az elején és majdnem meg is szerezték a vezetést. Danny O'Donnell labdáját kellett kifejelnie Nick Powellnek a gólvonal elõl, majd Tom Eckersleynek sem sikerült a kapuba találnia a vendégek számára nyugtalanító kezdet során.

A túloldalon Bebe csak oldalhálót talált el, majd Powell ambíciózus távoli kísérlete jutott kapu mellé, ám a Stockport ismét közel járt a gólhoz. Tom Collins járt túl Tyler Blackett eszén és komoly védésre kényszerítette Jonny Sutherlandet, majd a második próbálkozása már kaput sem talált.

Warren Joyce gárdája küzdött, hogy valamilyen ritmust találjon a támadásban, de ennek az sem segített, hogy Nick Powell sérülés miatt még a szünet elõtt lesántikált a pályáról. Adnan Januzaj - egyike a három belgának, aki a kezdõcsapatban kapott helyet - Lewis King kapus kezei közé lõtt egy szabadrúgást. A hazai kapuvédõnek nem sok idegeskedésre volt oka az elsõ játékrészt követõen.

Andy Graham távoli kísérletét kellett védenie Sutherland kapusnak a második játékrész elején, ami után a United gyorsan irányítása alá vette a meccset két gyors góllal. Charni Ekangamene passza után Federico Macheda tálalt Henriquez elé, aki kihasználva azt, hogy túl sok helye volt a tizenhatos szélénél végül higgadtan fejezte be a támadást.

Macheda és Henriquez a második gólban is nyakig benne volt, amit végül Bebe lövése zárt le, megduplázva a vendégek elõnyét. A portugál megérdemelt volna egy újabb gólt is, amikor egyedül lerázta magáról a hazai védelmet, de végül csak kapu mellé tudott lõni. Egy óra játék után Macheda és Henriquez is közel járt a harmadik gólhoz, de az csak nem akart összejönni.

Nyolc perccel a találkozó vége elõtt szépíteni tudott a hazai csapat, egy begyakorolt kis szöglet után - amely Blackett felsõléc fölé történt mentése után alakult ki - fejelt a rövidbe Eckersley, de az egyenlítés már nem sikerült a Countynak.

A United így három meccs után három gyõzelemmel áll a sorozatban, Warren Joyce csapatára pedig egy újabb Barclays U21 bajnoki vár szombaton a Tottenham ellen.


Manchester Senior Cup
Stockport County 1-2 Manchester United
Edgeley Park

United: Sutherland - Vermijl, Wootton, Blackett, James - Bebe, Ekangamene, Powell(Hendrie 39.), Januzaj(McCullough 89.) - Henriquez, Macheda(Lawrence 77.)
Nem használt cserék: O'Hara, Veseli.

Gólszerzõ: Eckersley 82' illetve Henriquez 51', Bebe 53' 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!