Mata: Ezek a mérkõzések különlegesek

A Chelsea játékmestere, Juan Mara úgy érzi, hogy a vasárnapi rangadó is már létfontosságú lehet a bajnoki címért folytatott versenyben.


A Premier League jelenlegi éllovasa a Stamford Bridge-n fogadja a Unitedet, miután a hétközi Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen alulmaradt a Shakhtar Donyeck ellen, de Mata továbbra is egy magabiztos gyõzelemben reménykedik.
 
"A mérkõzések ezen típusa többet ér, mint 3 pont" - kezdte Mata a Sky Sports-nak adott interjújában. "Ez hatással lehet a bajnoki címre, hiszen elengedhetetlenül fontos, hogy vasárnap legyõzzük a Manchester Unitedet."
 
"A United mindig kemény ellenfél, hiszen soha nem adja fel a harcot a pályán. Készen állunk mi is az összecsapásra" - tette hozzá a Chelsea 10-se.
 
A 24 éves spanyol válogatott középpályás hiszi, hogy a Kékek együttese ebben a szezonban sokkalta jobb lett és jelenleg is azt figyeli, hogy lehetne egy lélektani csapást mérni a Unitedre, amely igen jelentõssé válhatna májusban.
 
 
"Hogyan nyerhetsz a Manchester United ellen? A saját játékstílusunkkal és a megfelelõ labdabirtoklással. A Chelsea-re hárul a teher és ez veszélyes, mert nem hiszem, hogy ha a United pályára lép, akkor a végsõkig csak támadni fog."
 
"Futballistaként az angol labdarúgásba érkezve azt tapasztaltam, hogy ezen mérkõzések különlegesek. A legyõzött csapatot mentálisan megérinti a vereség, mi pedig szeretnénk növelni a köztünk és a United közti különbséget."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!