Sir Alex: Egy csepp szerencse

Sir Alex Ferguson úgy érezte, a United mellett állt most egy kicsit a szerencse, mivel a Chelsea TV visszajátszásából kiderült, hogy Rafael keresztlabdájakor Chicharito éppen hogy csak, de lesen volt.


"10 éve nyertünk itt utoljára" - mondta a Sky Sports-nak Sir Alex a Vörös Ördögök 3-2-es Stamford Bridge-i gyõzelme után. 

 
"Azt mondtam a meccs elõtt, hogy már megérhettünk néhány sokkoló döntést ezen a pályán. Ez úgy látszik, most sem maradt el, de szerencsére nem ellenünk irányult. Nagyon nehéz kiharcolni ilyen körülmények között a gyõzelmet. A tömeg félelmetes  módon adott hangot a nemtetszésének."
 
"Azt hiszem, sikerült összeszednünk magunkat a szünetben és remekül kezdtük a második félidõt is. A gyõztes gólról azt mondják, hogy les volt, így egy kicsit a szerencse most mellettünk állt. A elsõ félidõt briliáns játékkal indítottuk, aztán a második gól után egy kicsit szétesett a játékunk. Hogy õszinte legyek, alig vártam a szünetet. Akkor volt egy kis megbeszélésünk az öltözõben, kaptak a srácok néhány instrukciót és amit kértem remekül végrehajtották." 
 
 
 
Sir Alex véleményét kérdezték a kiállításokról is. 
 
"A elsõ kiállítás volt a fordulópont. Chicharito góljánál már nagy lendülettel játszottunk. Torres kiállítását jogosnak találom, Jonny (Evans) éppen hogy csak megérintette és el sem esett azonnal, csak késõbb dobta el magát, pedig remek helyzetben volt ahhoz, hogy kapura lõjön. Ezt sosem értem, miért kell ilyenkor inkább elesni. Saját magának köszönheti a kiállítást."
 
"Látszott a Chelsea-n, hogy nagyon meg akarták nyerni a játékot, David Luiz már szinte õrjöngött a pályán. Mindent megpróbáltak, még azt is, amit nem kellett volna és éppen ezért nem tudtak legyõzni bennünket. Viszont erõs ellenfélnek bizonyultak és mi semmiképpen sem bízhatjuk el magunkat."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!