Ferguson Chicha bátorságát dicséri

Sir Alex Ferguson dicsérte Javier Hernandez teljesítményét a United thrillerbe illõ 3-2-es gyõzelme után.


Chicharito a Braga elleni két gólja után ismét gyõzelemhez segítette csapatát. Bár a visszajátszásból kiderült, hogy Hernandez lesen volt amikor a labda elhagyta a társa, Rafael lábát, de a bíró megadta a gólt, és így a Vörös Ördögök egy ponttal vannak csak lemaradva az élen álló Chelsea mögött.

 
 
"Nagyon meg akartuk nyerni ezt a játékot. Tavaly elpártolt tõlünk a szerencse, most viszont egy kicsit kaptunk belõle. A Chelsea ellen hazai pályán már rég sikerült gyõznünk. A mostani három ponttal azonban szorosan állunk a tabella élén a Chelsea-val és a Cityvel. Így a mai egy nagyon fontos gyõzelem volt" - mondta Sir Alex.
 
"Remekül játszottunk, ma Rafael és Antonio is fantasztikusak voltak. Bár a szünet elõtti 15 perc végét nagyon vártam, de utána sikerült összeszednünk magunkat. Aztán felküldtem Chichát, õ pedig végrehajtotta a feladatát. Õ zseniális ebben, mindig megszerzi a gyõztes gólt, ha fontos játékról van szó. Õ egy igen bátor kis legény, kemény harcos és mindig is veszélyes lesz az ellenfél kapujára, ha tudja, hogy fontos gyõzelem elõtt állunk." 
 
A Vörös Ördögök hamarosan újra összemérhetik erejüket a Chelsea-vel szerdán a Ligakupában. 
 
Sir Alex arra a kérdésre, hogy három nap múlva vajon érzelmi alapon folytatódik majd a játék, a következõképpen válaszolt: "Nem irigylem majd a bírót az biztos, de az egy másik játék lesz, egy másik versenyben, ezért én úgy gondolom, nem lesz annyira kiélezett a harc a két csapat között, mint ma volt."
 
A hétközi akció után pedig egy újabb nagy erõpróba elé néz a United az Old Traffordra látogató Arsenal ellen. 
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!