Keane vágya

Michael Keane abban reménykedik, hogy újra megkapja az esélyt Sir Alextõl az elsõ csapatban a szerdai Chelsea elleni Ligakupa találkozó alkalmával.


A 19 éves játékos, aki tavaly debütálhatott a felnõtt csapatban a cserepadról beállva az Aldershot elleni találkozón, kiválóan teljesített a Newcastle elleni 2-1 gyõzelem során is. 

 
A MUTV-nek adott exkluzív interjújában az ígéretes középhátvéd bevallja, nagy mértékben doppingolta az Old Trafford-i gyõzelem szeptember 26-án.
 
"Mindig jobb teljesítményre ösztönöz, ha megmutathatod a tudásod egy magasabb szinten" - mondta Keane.
 
"Minden egyes játékkal egyre több tapasztalatra tehetek szert és nyilván erre az elsõ csapatban több lehetõségem van, mint egy barátságos mérkõzésen. Ha a nagy csapattal egy gyõzelem részese lehetek, az hatalmas ösztönzést jelent a számomra a folytatáshoz."
 
"Igénybe vett a Szarkák elleni mérkõzés. Még soha nem jöttem le annyira fáradtan a pályáról, mint akkor. Mindent megtettem, hogy méltó legyek a bizalomra, erõsen koncentráltam végig és megpróbáltam a maximumot kihozni magamból, ezért mentálisan és fizikálisan is jobban kimerültem mint máskor, de úgy érzem sikerült jól teljesítenem, és ez minden fáradságot megér." 
 
 
"Ha sikerült megállítanom Shola Ameobit és képes voltam tapasztalt játékosokkal felvenni a versenyt, akkor talán Sir Alex  majd a Premier League-ben is bizalmat szavaz nekem. Jelenleg ez a legnagyobb kihívás a számomra és ezért hajlandó vagyok bármit megtenni."
 
Tavaly Keane-t az év legjobb tartalék játékosává választották, ez pedig egyértelmûen kényszeríti Sir Alexet arra, hogy számoljon a fiatal tehetséggel a közeljövõben. 
 
"Az U19-ben az angol válogatottal minden nap keményen edzettem, remekül érzem magam, jó formában vagyok. Ez a pár játék felkészített, és ha megkapom az esélyt a United elsõ csapatában, nagyon boldog leszek. Tudom, hogy talán csak egy-két alkalom jut idén a számomra, hisz rengeteg remek játékos van a csapatban, de ez az egy dolog, amely mindig elõttem van és egyre jobb teljesítményre sarkall. Be szeretném bizonyítani, hogy elég jó vagyok ahhoz, hogy az elsõ csapatban játszhassak."
 
"Sok minden történt  velem az elmúlt évben, rengeteg tapasztalatot gyûjthettem. Szeretnék egyre jobban szerepelni Angliával is, de természetesem a legfõbb célom a Manchester United elsõ csapatába való bejutás."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!