Ferguson: Cél a továbbjutás

Sir Alex Ferguson kiemelte, hogy a Manchester United célja ezúttal is az, hogy a hétvégi gyõzelmüket követõen újra legyûrjék a Chelsea-t, és ezzel ezúttal kiejtsék a londoniakat a Ligakupából.


Bár ezt a sorozatot talán nem tekintik ugyanolyan prioritásnak a Vörös Ördögöknél, mint a több kupaküzdelmet, a klub azonban parádés mérleget tudhat magáénak az elmúlt években, amely egyben remek lehetõséget biztosított Sir Alex Fergusonnak, hogy több játékidõt biztosítson a keret peremembereinek és a csapat ígéretes fiatal tehetségeinek.

 

Miután a hétvégén egy újabb parádésnak ígérkezõ rangadó vár a Manchester Unitedre a Premier Leagueben, amely ráadásul szombat koradélután a Reading 7-5-ös emlékezetes legyõzését követõen örömmámorban úszó Arsenal ellen lesz, így mindenképpen számíthatunk változásokra, de a skót menedzser egyértelmûvé tette együttese céljait.

 

 

"Természetesen szerdára fogunk néhány változtatást eszközölni vasárnaphoz képest" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Az a keret lesz érdekelt ezúttal is, aki a Newcastle ellen is. Szerintem lesznek változások a kezdõcsapatot illetõen, de nem annyi, mint legutóbb, mert nem szeretnénk veszteni se. Szeretnénk folytatni szereplésünket a kupában, de azért lehet számítani néhány változásra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!