Ferguson sajnálja a végét

Sir Alex Ferguson szerint a Stamford Bridge szurkolói fantasztikus futballnak lehettek szemtanúi szerda este, de sajnálja, hogy a rendes játékidõ utolsó pillanataiban bekapott góllal csapata hosszabbításra kényszerült.


A Vörös Ördögök három alkalommal is megszerezték a vezetést a Chelsea elleni Capital One Cup összecsapáson, ám végül 5-4-es vereséggel búcsúztak a sorozattól a 4. fordulóban.

Sir Alex Ferguson a rendes játékidõ hosszabbításában történtekkel nem igazán volt megelégedve: "Mi adtuk el a labdát a harmadik gól elõtt" - mondta a menedzser. "Teljesen irányítás alatt tartottuk a mérkõzést akkor, igazán jó focit játszottunk és arra volt szükségünk, hogy tartsuk a labdát a meccs végéig."

 


"Nani azonban úgy döntött, hogy megpróbálja legyõzni ellenfelét, elveszítette a labdát, majd tizenegyest ítéltek ellenünk."

"Sajnálatos a kiesés, mivel olykor igazán fantasztikusan játszottunk."

"A kontráink nagyon jók voltak, és ha a meccs utolsó percében 3-2-re vezetsz, akkor ki kell húznod a végéig. Csak magunkat hibáztathatjuk ezért."

Nem csak Nani volt az egyetlen, aki hibázott gól elõtt, Alexander Büttner és Scott Wootton szabálytalansága is büntetõt ért az ellenfélnek, majd Wootton rövid hazafejelése Anders Lindegaardnak azt eredményezte, hogy Daniel Sturridge a vezetést is megszerezte a hazaiaknak a hosszabbításban.

"Hazardíroztunk a belsõ védelem terén. Nehéz ez, mert egyikük 19 éves (Keane), míg a másikuk is csak húsz (Wootton)."

"Fiatal csatárt játszatni könnyebb, mint a védelem tengelyébe tenni ilyen játékosokat, ráadásul idegenben egy ilyen nagyságrendû mérkõzésen, úgyhogy ez nehézzé tette az estét, és mindez be is bizonyosodott."

"Tanulni fognak ebbõl, de nehéz este volt ez nekik."

"A nézõk szempontjából azonban ez az este a fantasztikus fociról szólt. Kilenc gólt kaptak a pénzükért, nem kérdés, hogy milyen meccs volt ez."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!