RVP-t tiszteletben kell tartani!

Sir Alex Ferguson csatlakozott Arsene Wenger kéréséhez, melyet a szombaton az Old Traffordra látogató Arsenal rajongókhoz intézett a francia edzõlegenda, miszerint: "Tisztelni kell Van Persiet!"


A holland csatár az Ágyúsok hatalmas favoritjaként tavaly visszautasította szerzõdés hosszabbítását és az átigazolási szezon végén a Manchester United csapatához csatlakozott. Volt trénere reméli, hogy a londoni klub szurkolói tiszteletben tartják majd a Van Persienek az Arsenalért tett szolgálatait. Sir Alex hasonló gondolatainak adott hangot a mai sajtótájékoztatón.
 
"Azt hiszem, Arsene elvetette a megbecsülés vetõmagját a rajongók elõtt" - hangsúlyozta a skót tréner.
 
"A United egykori játékosai mindig meleg fogadtatásban részesülnek az Old Trafford közönségétõl, ezért nem hiszem, hogy holnap bármilyen probléma is lesz, hiszen biztos, hogy az Arsenal szurkolók is elismerik Robin nyolc éves munkáját, mellyel nagy mértékben hozzájárult volt klubja sikereihez." 
 
 
Sir Alexet már lenyûgözte Van Persie munkája a Unitedben. 
 

"Robin egy érett, nagy tudású futballista, aki hatással lesz a klub sikereire a jövõben. Az a tapasztalat, amit nyolc év alatt szerzett az angol futballban, megkönnyíti neki, hogy hamar alkalmazkodni tudjon egy másik angol klubhoz. Õ nagy erõssége a csapatnak, fantasztikus bemutatkozása után remélhetõleg a jövõben is tartani fogja remek formáját."   


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!