Ferguson még mindig kísérletezik

Sir Alex Ferguson elismerte, hogy még mindig azzal kísérletezik, hogyan tudná felhasználni a legjobban Robin van Persie és Wayne Rooney támadóerejét.


A holland csatár gyors alkalmazkodása új csapatában rendkívüli gazdagsággal látta el a skót trénert a United támadó szekciójában. Mivel Javier Hernandez is csúcsformában tért vissza és Danny Welbeckrõl is elmondható, hogy nemzetközi szintû játékossá nõtte ki magát, így a Vörös Ördögök csatárpozíciójáért nagyon kiélezett a verseny.

 
Amikor Sir Alex-et van Persievel és Rooneyval kapcsolatos terveirõl kérdezték, a következõket válaszolta: "Chicharito remek formában van, nem akarom, hogy kiessen, de ugyanakkor Danny Welbeck is fantasztikusan teljesít és akkor ott van a két remek tapasztalt csatárunk is, úgyhogy nehéz, de mindazonáltal egy igen édes probléma ez a számomra."
 
 
Van Persie ahogyan már említette is, nagyon ki van éhezve a címekre. Egyik legjobb debütálásával a Vörös Ördögök történelmében be is bizonyította eltökéltségét.
 
"Gyakran mondják, hogy egyetlen negatívuma sérülékenysége, de azt hiszem, tavaly bebizonyította, hogy teljesítménye magasan feledteti ezt mindenkivel. Remélem azért a jövõben elkerülik a sérülések és nem lesz semmi probléma."
 
"A Unitednek már több olyan játékosa is volt, akik fantasztikusan debütáltak a csapatban, például Dwight Yorke. Hihetetlen volt az elsõ szezonja. Pedig ez nem egy könnyû feladat. Megérkezel egy új helyre és mindenki azt várja tõled, hogy azonnal oldj meg minden problémát. Ez a legtöbb játékosnál bizonyos idõbe kerül, de azt hiszem, ha vissza gondolok néhány nagy nevünkre elmondhatom, hogy szerencsések voltunk ezen a téren. Különösen az utóbbi évekre lehet igaz ez, mivel sokkal következetesebb a igazolás politikánk, mint 25 évvel ezelõtt. "
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!