Ferguson több gólt akar

Sir Alex Ferguson csapata egyik riválisától megszerzett három ponttal elégedett, viszont a Vörös Ördögök helyzetkihasználása csalódottsággal töltötte el az Arsenal elleni 2-1-es gyõzelem során.


Bár már Robin van Persie révén a harmadik percben vezetéshez jutott a Manchester United tegnap az Old Traffordon, a csapat második gólja a 67. percben került az Arsenal hálójába, Patrice Evra révén.

 

Mielõtt a francia bekk betalált volna, számos helyzetet dolgozott ki a hazai csapat, ráadásul Wayne Rooney révén még büntetõt is lõhettek, amelyet a csatár elpuskázott, ezek a dolgok pedig aggasztják Sir Alexet.

 

"Úgy tûnt, hogy ez a dolog könnyen visszaüthet" - kezdte a skót menedzser a MUTV-nek és a Sky Sportsnak.

 

"Csak másodpercek kérdése, hogy bekapj valahogy egy gólt."

 

"Úgy birtokolták többet a labdát, hogy nem igazán jelentettek ránk veszélyt, de szerencsére sikerült megszereznünk a második gólunkat, mert ha a rendes játékidõben tudtak volna gólt szerezni, akkor az elég pocsék érzés lett volna [ha 1-0-ra vezetünk csak]."

 

"Egyszerûen csak csalódott vagyok amiatt, hogy nem sikerült kihasználnunk a hazai pálya nyújtotta elõnyünket, és minél több ütést bevinni az ellenfélnek."

 

"A szezon kezdetén a gólarány fontosságáról beszéltem a játékosoknak. Az elõzõ idényben a gólarányunk miatt buktuk el a bajnoki címet, és ezt mégegyszer nem szeretnénk átélni. Ma megvolt rá a lehetõségünk, hogy növeljük a gólarányunkat."

 

 

Miután azon viccelõdött, hogy lehet neki kellene elvégeznie ezentúl a Vörös Ördögök tizenegyeseit, miután ebben a szezonban már a negyedik büntetõt hagyta ki csapata, a menedzser nem fukarkodott a dicséretekkel az elsõ gól szerzõje, Robin van Persie-t illetõen.

 

"Jó volt, hogy Robin megszerezte a vezetést, nagyon jól eltalált lövés volt" - tette hozzá.

 

"Azt hiszem õ fantasztikus teljesítményt nyújtott - a mozgása, és az elszántsága valami elképesztõ volt."

 

"Jól cselekedett, amikor nem ünnepelte a gólját. Nyolc évet töltött az Arsenalnál, õ ezt pedig nagyon megbecsüli és szerintem az Arsenal szurkolói is rendesek voltak vele."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!