Keane és Lingard kölcsönbe kerülhet

A Sky Sports értesülései szerint a Leicester City közel áll ahhoz, hogy kölcsönbe megszerezze a Manchester United ifjú duóját, Michael Keane-t és Jesse Lingardot.


A tinédszerkorú védõ, Michael Keane ebben a szezonban már két alkalommal is szerepet kaphatott Sir Alex Ferguson felnõtt csapatában, miután a Newcastle és a Chelsea elleni Ligakupa mérkõzéseket is végigjátszotta.

 

A másik ifjú, mindössze 19 éves Lingard, aki a középpályán bevethetõ, még nem mutatkozhatott be a Vörös Ördögöknél tétmeccsen, de nagyon sokra tartják az Old Traffordon.

 

 

Nemcsoda hát, hogy a Rókák menedzsere, Nigel Pearson minden követ megmozgat azért, hogy megszerezze a tehetséges kettõst kölcsönbe, és ha ez hivatalosan is sikerülne, akkor egyes hírek szerint azonnal a keddi, Bolton elleni Championship bajnokira készülõ keretben találhatnák magukat.

 

Miután a Manchester United a múlt héten a Chelseavel szemben búcsúzott a Ligakupa idei küzdelmeibõl, így Sir Alex Ferguson valószínûleg örömmel ad majd lehetõséget fiatal játékosainak, hogy kölcsönben bizonyíthassanak, és ezzel együtt tapasztalatot szerezhessenek felnõtt szinten is.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!