Elutaztak a Vörös Ördögök Bragaba

Sir Alex Ferguson 20 fõs kerettel kelt útra a Bajnokok Ligája H-csoportjának Braga elleni idegenbeli mérkõzésére.


A H-jelû kvartett listavezetõje, akik kedden délután repültek el Manchesterbõl, a két csapat két héttel ezelõtti mérkõzésén hátrányból felállva arattak gyõzelmet az Old Traffordon, és tudják, hogy egy esetleges gyõzelem Bragaban biztosítaná helyüket a legrangosabb európai kupasorozat legjobb 16 csapata között.

 

Sir Alex két héttel ezelõtt a Manutd.com-nak elárulta, a szombati nehéznek ígérkezõ Villa Parkbéli látogatásuk miatt mérlegelni fogja lehetõségeit a középpályán, amikor pályára küldi csapatát a Braga ellen.

 

"A Braga elleni csapatom összeállításakor tekintettel leszek az azt követõ, Aston Villa elleni idegenbeli bajnokira, úgyhogy lesznek változások a csapat körül" - kezdte a menedzser.

 

 

"Például gondoljunk bele a középpályán fellelhetõ lehetõségeimre. Ez az a terület, ahol néhány ember szerint gyengék vagyunk, de Darren Fletcher visszatért betegségébõl, Tom Cleverley játékosként rengeteget fejlõdött, az ifjú Nick Powell sokat lépett elõre, Anderson egészséges és nagyon jó formának örvend, és akkor még ott van Paul Scholes, Ryan Giggs és Michael Carrick is. Egy rakás lehetõségem kínálkozik most a középpályán."

 

"A széleken Ashley Young újra egészséges, és ott van Nani és Antonio Valencia is. Aztán a csatárokról ne is beszéljünk. A csapatrész, amely miatt egy ideje aggódok, az a hátsó alakzatunk."

 

"Ebben a szezonban nem igazán áll rendelkezésemre elég variációs lehetõség a védelemben. Csak Alexander Büttner kapcsán tudok variálni - amit talán meg is fogok most lépni. Aztán még meglátom, hogy középhátvédek terén hogyan állunk majd a mérkõzésre. De Európában idegenben nagyon nagy szükség van a tapasztalatra, úgyhogy valószínûleg itt nem lesz változás, és Jonny Evans, illetve Rio Ferdinand fog pályára lépni."

 

"Jobboldali védõ poszton Rafael bevethetõ és ebben a szezonban fantasztikus formában játszik. Úgyhogy valószínûleg ugyanaz, vagy nagyon hasonló hátsó sorral lépünk majd pályára, de a középpályán, illetve a támadósorban változtatni fogok."

 

Az utazó keret: De Gea, Lindegaard; Rafael, Evans, Ferdinand, Buttner, Smalling, Evra; Cleverley, Giggs, Anderson, Nani, Valencia, Carrick, Young, Powell; Rooney, Welbeck, Chicharito, van Persie.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!