McGinty kölcsönben a Carlislenál

Sean McGinty személyében a Manchester Unitedtõl egy újabb fiatal távozott kölcsönbe, miután a baloldali védõ 1 hónapra elkötelezte magát a Carlisle Unitedhez.


A Carlisle úgy tûnik népszerû úticél a United fiataljai körében, miután a Brunton Parkban már olyan játékosok játszottak hosszabb-rövidebb ideig, mint Corry Evans, Oliver Norwood vagy James Chester.

 

McGinty korábban a Morecambe és az Oxford United együtteseinél játszott kölcsönben, de csak reménykedhet, hogy ezúttal több szerencséje lesz a Carlislenál, miután sérülései és kevés játéklehetõségei miatt egyik Old Traffordtól távol töltött idõszaka se volt sikeresnek mondható.

 

 

Az egy hónapos kölcsönidõszak alatt  McGinty a 23-as mezszámot fogja viselni újdonsült együttesében, és ma eset akár már pályára is léphet a Preston North End elleni bajnokin.

 

"A Manchester Unitednél már jól ismernek minket, és nagyon jól tudják, hogy odafigyelünk azokra a játékosaikra, akik hozzánk kerülnek" - kezdte a Carlisle menedzsere, Greg Abbott a 19 éves védõ kapcsán a Carlisle hivatalos weboldalának.

 

"Több alkalommal lehetõségem volt élõben megnézni Sean játékát, és méreteihez mérten nagyon jó fizikummal is rendelkezik."

 

"Õt nagyon sokra tartják a csapatánál, és remélhetõleg csatlakozása után jól fog illeszkedni csapatunkba egy olyan idõszakban, amikor sok a sérültünk."


The Busby Way

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!